facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pallas

"A full service Italian, Spanish and Greek deliavailable in the ciry center heart of stockholm. We sell the latest flavors and sumptious cheeses, olives, salamies, hang dried prosciuttos wirld over. An exciting place to visit at Hötorget. Please come and explore new flavors at Palace Deli"
Address: Vällingby Torg 9 , Stockholm 162 65, AB, SE
Phone: +46 8 87 12 18
City: Stockholm
Zip Code: 162 65


Opening Hours

Monday: 07:30-20:00
Tuesday: 07:30-20:00
Wednesday: 07:30-20:00
Thursday: 07:30-20:00
Friday: 07:30-20:00
Saturday: 09:00-18:00
Sunday: 11:00-18:00


related searches: Pallas stockholm house
Similar places near
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 125 meter
Bagel street Café Bagel street Café 157 meter Utmärkt vegetarisk mat men även kött, utmärkta kvalitetsprodukter, du kan hitta olika...
XOKO Bromma XOKO Bromma 3 km Inget är gratis på det här stället men allt jag prövat här är väldigt bra. Bullarna ä...
Gateau Gateau 3 km
Café Blomma Café Blomma 4 km Köpte en lax/spenat paj som var riktigt bra. Bra ute platser också där man kan sitta ...
Vivels Vivels 5 km
Wayne's coffee Wayne's coffee 5 km Mysigt och prisvärt caffe i bromma blocks
Bladverket Kulturcafé Bladverket Kulturcafé 6 km Lite oseriös personal och jag har sätt att på kvällarna när cafét sänger så när de ha...
Barista Barista 6 km
Gateau Gateau 6 km
Fiket På Stora Mossens IP Fiket På Stora Mossens IP 6 km Det är gott men dyrt
Portvaktsstugan Portvaktsstugan 6 km Trevlig personal, goda våfflor och mysig lokal. Något pricey, dock.
Reviews
I förra veckan hade vi ett studentfirande med buffé från Pallas, Fantastiska råvaror och mer på faten än vad det i förstone ser ut som . Men vad vi tar med oss utöver det kanske självklara om maten är det glada och positiva bemötandet av personalen. Bra dialog och uppföljning och hela tiden förmågan att få kunden att känna sig sedd och hörd. Det är på riktigt service till kunden.
Jag handlar ofta på Pallas, och är en trogen kund för en anledning. De har helt fantastiska sortiment och underbara vänliga personal. Får utmärkt service och hjälp varje gång jag är där. Senast fick jag hjälp med att plocka ihop riktigt goda charkuterier, oliver och ostar till en julfest hemma hos mig. Personalen ger bra service och man blir alltid bemött på ett trevligt och artigt sätt.
Vi köpte en mycket fin presentkorg till en kollega nyligen. Kändes att den var värd mycket mer än vi betalade. Ägarinna är super gullig, lyssnade in vad vi ville ha och komponerade korgen utefter det. Jag handlar gärna där när jag vill ha nägot utöver det vanliga. Toppen service varje gång!
I oktober handlade jag för nära 1000 kr men en person i personalen glömde att lägga i de 3 ostarna jag handlat samt glömde lämna kvittot. Jag kontaktade delkatess affären direkt och personalen lovade att Kompensera mig för misstaget! Vad fick jag - jo en burk marmelad! Så otrevligt bemötande av ägaren.....det var som att felet var mitt. Jag blev riktigt förbannad. Det kostade mig en resa en himla otrevligt bemötande för att få mina ostar som jag betalat för. Eva Skogh
Pearl på Pallas Delikatesser är en riktig pärla! Vi beställde mat från Pallas till en studentmottagning och både matens kvalitet och servicen motsvarade mycket högt ställda förväntningar. Vi behövde även göra sena förändringar i beställningen vilket Pearl hanterade på ett fantastiskt proffsigt sätt.
Översatt av Google Bra urval av italienska delikatesser. Prova rosmarinskinkan. Mycket korv också. Original Good selection of Italian Deli Specialties. Try the Rosemary Ham. Lots of sausages too.
Comment on this business

to add Pallas map to your website;