facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paloma in Sweden

Paloma in Sweden

About

Vi förenklar din kommunikation med lätthanterliga produkter för nyhetsbrev, e-postmarknadsföring, marknadsundersökningar och eventadministration.

Story

Digital marknadsföring ska vara enkel. Därför har vi utvecklat tre verktyg för att underlätta försäljningsjobbet. Vi kallar dem Postman, Magnet och Kurios. Du kan använda dem en och en eller låta dem samarbeta, helt efter dina egna behov. Postman hjälper dig att skapa proffsiga och intressanta nyhetsbrev. Magnet ser till att dina evenemang fungerar smidigare, genom att hålla reda på gästanmälningar, biljettförsäljning och check-in via mobilen. Och Kurios skapar frågemallar och enkäter för att ta reda på vad dina kunder tycker. Så att du kan bli ännu bättre. Och få ännu fler kunder. Vi tror att kontakt utåt är nyckeln till goda affärer. Kontakt med kunder såväl som kontakt med andra företagare. En belönande kontakt.

Vi har kontor i Hedemora, Dalarna, ja det går alldeles utmärkt att driva företag i Hedemora, och är 15 personer. Paloma är ägarlett och egenutvecklat vilket gör att vi har full kontroll över hela utvecklingen och verktyget. Detta möjliggör snabba förbättringar och ändringar. Vi lanserar kontinuerligt nya smarta funktioner utifrån kund-feedback. Vi har 2000 kunder i hela Norden och vår första version kom ut för tio år sedan.

Address: Åsgatan 63, 77631 Hedemora
Phone: 0225-41022
City: Hedemora
Zip Code: 77631


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Paloma recept, Paloma Malmö, Paloma avtal
Reviews
Bra support och gott om funktioner,mallar,statistik som är lätt att följa i detta system.
Översatt av Google Mycket bra företag att ha att göra med Original شركه تعاملها جيد جدا
Comment on this business

to add Paloma in Sweden map to your website;