facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Panefresco Hammarby sjöstad

Panefresco Hammarby sjöstad
Address:
Phone: 010-452 07 70
City: Stockholm


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00
Tuesday: 11:00 - 22:00
Wednesday: 11:00 - 22:00
Thursday: 11:00 - 00:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 11:00 - 22:00


related searches: Panefresco hammarby sjöstad menu, Gradi Hammarby Sjöstad, Brunch Hammarby Sjöstad, Gradi Hammarby Sjöstad meny, Pane Fresco meny, Pane Fresco boka bord, Restaurang Hammarby Sjöstad, Tapas Hammarby Sjöstad
Reviews
‼PIZZA & PASTAN‼ Väldigt varierande kvalité på det man beställer. Jag beställde en pizza som var god. Mina kollegor beställde en fisk- och skaldjursgryta där fisken var så seg att den var som en studsboll när de skulle skära igenom den. När vi anmärkte det till personalen så sa de att det skulle vara så och att det var bara att äta eller strunta i det. Tillslut testade de själva att skära igenom och beslöt sig att bjuda på ena tallriken. Salladsbuffé var stor och god. För mig blir det ett ställe att komma tillbaka till men jag kommer inte testa något annat än pizza eller pasta. ‼ Tycker inte servicen var bra då personalen var stressad, suckade åt oss, stönade när jag sa att vi ville betala? och hade vi fått ett hej hade vi haft en bättre inställning.
Tur man tog Hammarbybacken innan för denna försvann ner alldeles för lätt. Ingen flottig Malmö- pizza inte! 10 av 9 Om man hade frågat hur maten smakade, så hade man toppat
Riktigt god pizza! Ett riktigt hantverk och inte alls likt den kvarterspizzan som många kanske är vana vid. Vi var här på söndagsbrunschen, ett bra utbud av kallskuret och desserter fanns, dock önskar jag att fler pizzor hade funnits att välja bland samt att dessa hade bytts ut mer regelbundet.
Det här stället har det lilla extra man söker i vardagen! Otroligt god italiensk mat kan verkligen rekommendera pizzorna men glöm inte bort den underbara pastan! Gelaton är ett måste!Servicen är toppen och är riktigt snabba och schyssta.
Bra ställe för middag och en riktigt bra brunch. Pizzorna får en att föe stunden tro att man är tillbaka i Neapel... magiska!
Perfekt ställe att äta pasta eller pizza på. Har vart här och på Åhléns 4 gånger och maten är lika god varje gång. Min favorit är Diavola pizzan som är heeeeelt magisk! Något jag verkligen kan rekommendera då dom gör äkta napolitansk pizza. Gå hit!
God och vällagad mat. Tog för lång tid innan rätterna serverades. Om en pizza kostar 160:- måste man ha bra service vilket inte räckte fram till högre betyg.
Mysig och trevlig restaurang i sjöstaden. Testade napolitanska pizzan, smakade mest bränt men kanske så den ska smaka eller så hade jag otur. FRUTTI DI MARE: smakade som att äta från havet direkt, både på gott och ont. PAPPARDELLE CON SCAMPI: fantastisk!
Läget är väldigt bra. Maten var fantastisk. Personalen var oerhört trevlig. Restaurangen har klass.
Grym pizza. Beställde well done vilket jag varmt rekommenderar. Hade restaurangen för oss själva, va där 12:00 på en lördag. Går att parkera bilen precis utanför.
Comment on this business

to add Panefresco Hammarby sjöstad map to your website;