facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paneltaket

About

Paneltaket hjälper er hela vägen från behov och idé utav solceller till färdig installation och driftsättning. Solceller är en säker investering för både plånboken och miljön! Vi skänker en fast del utav omsättningen till naturskyddsförenin



"Solceller, batterier och laddboxar till elbilar. Paneltaket erbjuder ett helhetsåtagande från projektering och installation till administration och service. Vi har lång erfarenhet när det gäller solcellsanläggningar. Vi använder oss av stabila och välkända partners och leverantörer och kvalitetssäkrade väl beprövade produkter. Allt detta till konkurrenskraftiga priser från en stabil partner."
Address: Energigatan 10B, 43437 Kungsbacka, Sweden
Phone: +46705552098
City: Kungsbacka
Zip Code: 43437


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Solceller
Similar places near
Solenergi.se Solenergi.se 6 km Solenergiprojektör inriktad på solceller
Green Business Team Green Business Team 241 km Soldriven självförsörjande vattenreningsenhet "U-hjälpsväska". Portabel, smidig, inte...
Reviews
Paneltaket AB var omgående på plats efter intressesamtal, tog fram ett bra förslag på en solpanelsanläggning till ett konkurrenskraftigt pris. De levererade solpaneler, växelriktare samt montageutrustning snabbt och montaget utfördes av Dala Naturkraft på ett mycket professionellt sätt. Anläggningen är i drift nu i februari och producerar el.
Försökt att komma i kontakt med Martin Jonsson som tydligen är säljare. Mycket otrevlig efter att man ringt han 3 gånger och diskuterar. Då vi som kunder är okunniga i detta frågar vi om råd och han börja gapa på oss över telefon och hänvisa oss till att googla fram information sen slängde han på telefonen i örat på min sambo. Inte nog med detta så drog Martin tillbaka offerten vi tog del av. Fick till en början bra respons av andra som använt sig av detta skoj företag men nu visar de sig att dom har flera montage som inte är helt färdiga. Vi har använt Svea solar det rekommenderar jag starkt! Och han själv har givit sig själv 5stjärnor här, mycket pinsamt!
Mycket tråkig attityd ifrån ägaren Martin Johnsson då vi ville förhandla priset eftersom leveransen drog ut mer och mer på tiden, efter två månader hade vi fortfarande inte fått leverans! Istället för att ta emot synpunkter ifrån kund och diskutera priset avbröt han vår order rätt och slätt. Glad att jag inte betalde offerten direkt!
Snabbt, billigt och ........ nej inte helt fraktfritt men snabbt, billigt och mycket bra. Företaget är så enkelt att handla av så man tror inte det är sant att de ser lilla mig och mina 18 paneler. Tack Paneltaket.
Jag rekommenderar verkligen Paneltaket till er andra när ni ska kliva över till solenergi! Det gick otroligt smidigt samtidigt som allt var av högsta kvalitet och att priset var rätt! Nu producerar vi mer än vad vi förbrukar och det känns extra roligt när elräkningen kommer varje månad. Tack!
Dem la på luren efter ha sagt att dem gör inte privat hus
God helhetsleverantör av Solceller
Comment on this business

to add Paneltaket map to your website;