facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Panget På Resö

Panget På Resö
"Sveriges västligaste stenugnsbageri"
Address: Oljeskär 7 , Resö 457 97, O, SE
Phone: +46 525 250 22
City: Resö
Zip Code: 457 97



related searches: Panget på resö restaurant, Panget på resö menu
Similar places near
Dan Lexö Dan Lexö 571 meter Varit där två ggr inom några dagar och testat både mat & drink. Under all kritik ...
Reviews
Så mysigt ställe! Trevlig personal, supergod lunch och fin atmosfär. Rekommenderar alla ett besök!Mat: 5/5
Mysigt och härligt ställe! Fantastiskt läge för att ta en liten promenad längs båthamnen och nära. Mycket trevlig personal och fikat var gott!
Lätt att passera men verkligen värt ett besök!! Mysigt, hemtrevligt och gott!
Trevligt ställe, god skagenbagette, mkt svagt o trist kaffe. Väldigt utplockat, trots lunchtid, en solig fredag. Lång väntetid.
Fint ställe och säkert goda bakverk, synd bara att caféet endast kan tillgodose folk utan allergier. Mitt besök på panget resulterade i att jag för första gången på 28 år var med om det inte finns någon som helst möjlighet för mig att äta något då glutenfria alternativ helt saknades. Fick en total chock över hur ett café i Sverige idag inte serverar något över huduv taget som var glutenfritt. God saft I alla fall...........
Underbar utomhusmiljö. Fika i den fantastiska lummiga trädgården. Kyldisken va väldig tom , men vi ankom kl 16 och dom stängde 17. Det va mycket disk på borden men det kan bli så efter en tuff dag.
Super mysigt ställe som alltid är trevligt att besöka, speciellt om det finns möjlighet att sitta ute i trädgården. Känns som om det läggs mer fokus på bröd än på fika, skulle väldigt gärna se mer intressanta saker i själva fika utbudet då det som är nu känns förutsägbart och lite tråkigt.
Jättegod pizza ,tur om man får plats i trädgården matbrödet smakade väldigt gott oxå.
Jättefin liten trädgård att sitta och fika i. Mycket gott bröd smörgåsar och kardemummabullar. Gullig personal. Kan rekommenderas!
Mysigt med bord i trädgården och lätt att hålla avstånd.
Comment on this business

to add Panget På Resö map to your website;