facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pannkaksladan

Pannkaksladan

About

Kom och ät goda amerikanska Pannkakor i vår mysiga lada, träffa alla djuren, njut av den speciella 1700-talsmiljön. Här finns något för alla!

Story

Pannkaksladan finns hemma hos oss, familjen Ekblom. I vår över 100 år gamla lada har vi Nordens största Pannkaksbuffé. Här hittar du pannkakor av alla de slag, plus massor av tillbehör. Vi har även gluten, mjölk och äggfria pannkakor. Vi har också annan mat på menyn, bland annat nygrillat ekologiskt kött, ribs och sallader. Eftersom det är hemma hos oss på vår gård, har ni möjlighet att titta runt och kolla in våra djur. Hästar, får, getter, alpackor, grisar, kaniner och katter. Under högsäsong, ponnyridning och djursafari. Vi har även ofta besök av clownen Cito. Kolla vår hemsida: www.pannkaksladan.se



"Resmål för hela familjen, liten som stor. Mat, aktivitet, djur och natur. Vi bjuder på en naturupplevelse på en riktig djurgård. Inget inträde men de som väljer att äta eller köpa något bidrar till djurens försörjning. Året runt. Även då vi inte har öppet under vinterhalvåret. Att besöka familjen Ekbloms gård i Höganäs är en blick in i verkligheten. Man får se gården, djuren och allt annat vid just den tidpunkt på året som gården är i. Sommar och bete, djuren strosar lugnt i sina hagar, vår och höst kan vara både våt och kall. Du samsas med gårdens maskiner och utrustning och mitt i allt kan du sitta ner och äta såväl buffé som något mindre ur menyn. Välkommen till oss alla dagar i sommar utom midsommarafton kl 11-17. Köket stänger kl 16."
Address: Per Ols väg 42, 26339 Höganäs
Phone: 0708-604 135
City: Höganäs
Zip Code: 26339


Reviews
Mysigt ställe med mycket för barnen att göra det regnade dock väldigt mycket när vi var här så inte så mycket öppet av det övriga på gården. Men vi kunde titta på djuren och det uppskattades av barnen, lekte på lekplatsen - den hade dock kunnat vara lite roligare - så det hade vart kul om den har något nytt infö-r nästa år då vi gärna besöker igen Goda pannkakor med spännande smaker och kombinationer - citronpannkakaorna kan jag rekommendera och tacopannkakan med chili con carne på Priserna vart dock väldigt högt framförallt för barn mellan 2-5 år då barn sällan äter mycket i den åldern. Även mellan 6-12 år var överpris.
Kul att testa olika pannkakor och de med citron och även de med mint var inte dumma. Men 200kr för en tonåring som åt fyra pannkakor kändes hutlöst. Även de yngre var det verkligen inte prisvärt för. Man orkar inte många pannkakor och ett besök för en familj gick ungefär på närmre tusen kronor med dricka. Vi kommer inte tillbaka trots trevlig tjej i kassan.
Många spännande smaker på pannkakor. Ett himmelrike om man gillar vanliga och amerikanska pannkakor @ Barnvänlighet: Maten är barnanpassad. Det finns flera olika djur som barn kan titta samt olika aktiviteter att göra. Dock är aktiviteterna ganska dyra. Parkering: Gott om parkeringar. Tillgänglighet för rullstol: Grus på parkeringen samt gången fram till serveringen som kan vara svår att köra rullstol. Serveringen är lätt att komma in i men borden och bänkarna är inte riktigt sittvänliga om man har en funktionsnedsättning.
Väldigt trevlig personal. Höga ambitioner gör att det faller lite, kanske haft mindre alternativ i buffén och gjort det 100%igt istället. Tycker pannkakorna var torra och smakar inte jättemycket, de bästa pannkakorna var de tunna. Båda barnen var med en på 2år och en på 6år tycker inte det var värt 95kr och 120kr för barnen då de knappt åt två pannkakor var med lite sylt och grädde. Min äldsta tyckte inte om det då grädden var hårt vispad så den nästan var som smör. Förstår att det måste kosta om det finns folk som inte kan betala för sig har läst tidigare omdömen. Det bästa på buffén var dock Chili con carnen. Saknade bär och annan fräschör i buffén. Den reklamen de lagt ut själva om buffen stämmer inte riktigt med verkligheten skulle vi säga så är ganska besvikna efter besöket då förväntningar var höga. I övrigt ett väldigt fint och trevligt ställe med mycket djur att titta på, trollskogen var barnens favorit och den lilla lekplatsen precis utanför ladan.
Man blev ju mätt alldeles för fort... Jättegoda pannkakor med olika smaker.. promenad efteråt och tittade på djuren. Parkering: Stor parkering utanför.
Charmigt och mysigt ställe. Mycket bra kundservice. Pannkakor var mycket goda och det fanns att välja mellan olika Pannkakor, potatis, kyckling, sallad och chili con carne. Barnen gillade att gå runt och titta på djuren. En liten lekplats fanns på plats så Barnen kunde leka en stund där. Rekommenderar starkt detta ställe.
Slitet, smutsigt och trasigt. Dyrt. Kladdigt i buffén. Vi blev väldigt besvikna och valde att äta någon annanstans. Så synd.
Stor buffé och gott om platser. Smakrikt och bra tillbehör. Barnen nöjda och fick springa av sig i hinderbanan efteråt. Själva djurdelen var inte mycket att hänga i julgranen men som sagt, pannkakor till alla!
Toppenskönt ställe med stor variation på lekplatser och upplevelser. När barnen var färdiglekta så gick vi på zoo-runda och tittade på alla djur. Pannkakorna och buffén var toppen, visst inte jättebilligt men du får å andra sidan äta hur mycket du vill och det är ingen entréavgift till djuren. Tidigt på sommaren var det dessutom inte särskilt mycket folk.
Älskar pannkaks ladan har varit flera gånger när jag va mindre och många bra minnen och om vi ska snacka om pannkakorna sååååå godaRekommenderade rätterPannkaksbuffe
Comment on this business

to add Pannkaksladan map to your website;