facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paolo's

"Ett besök på Paolo’s gör att man får uppleva Italien för en stund. Här erbjuds ett livsstilskoncept där man från morgon till kväll kan njuta av äkta italiensk mat så som pasta, pizza, panini och charkuterier gjorda på noga utvalda råvaror. Här finns också vin, öl, kaffe och andra goda drycker. Paolo’s ligger beläget vid Elite Hotel Mollberg i Helsingborg och ingår i koncernenen Elite Hotels of Sweden."
Address: Stortorget 18 , Helsingborg 252 23, M, SE
City: Helsingborg
Zip Code: 252 23


Opening Hours

Monday: 11:00-22:00
Tuesday: 11:00-22:00
Wednesday: 11:00-22:00
Thursday: 11:00-00:00
Friday: 11:00-00:00
Saturday: 11:00-00:00
Sunday: 11:00-22:00


related searches: Paolo's helsingborg menu, Paolo's helsingborg reviews, BRUTALE Helsingborg, Il Mio Helsingborg, Vass Helsingborg, Roy's Helsingborg, Creo Helsingborg, Tikal, Helsingborg
Similar places near
Olsons Skafferi Olsons Skafferi 81 meter Fantastiskt! Service i toppklass trots högtryck och kö till restaurangen. Maten var m...
Italy house Italy house 274 meter Super trevlig personal o super god mat :
Restaurang Marconi Restaurang Marconi 645 meter Väldigt goda pizzor till ett bra pris. Kommer gärna tillbaka!
Reviews
Första besöket, över förväntan med god mat och service till rimliga priser! RekommenderasMat: 4/5
Riktigt besviken. I princip ingen service trots att det bara satt ca 4 andra sällskap i den stora lokalen. Tog 20 min innan vi fick beställa något att dricka, fick hämta menyer själv. Det var så kallt att vi fick sitta med jacka och mössa på oss inne. De glömde av beställning. Pizzan var ok. Fin inredning.
Mysig miljö trevlig personal beställde pizzor. Pizza kunde varit lite bättre med hjälp av byte på skinkan annars god. Värt ett besök kommer nog nog prova pastan ist.Mat: 3/5
Gott käk och excellent service. Lite dyrt för vad man fick på tallriken bara, hade gärna sett mer garneringMat: 4/5
Ungarna 3 och 4,5 år älskade maten så passade bra som familj med snabb och trevlig service. Kanske inte vad jag skulle satsa på som dejtställe eller med tjejkompisar, men funkar nog som AW också. Barnvänlighet: Snabb service, gott om plats, icke dömande personal. Anpassad men ändå spännande mat för små barn.
Väldigt trevligt service. Riktig goda små pizzor som heter Pinsa Romana. Kan varmt rekommenderas Trevligt miljö precis i grannskap med Kärnan
kom aldrig och hjälpte oss och sa att dom skulle bara höra något fick vänta 20 minuter för att beställa
Besviken på maten som inte stack ut. Ingen vidare service, förstod att det va ny personal som inte riktigt har servicekänsla naturligt i sig. Dessutom inte särskilt intresserad av att varken lära sig eller ta redan på ex innehåll och allergi.
Trevlig och mysig restaurang centralt belägen i Helsingborg. Meny med fokus på pizza, finns dock ett par pastarätter. I somras hade de en mycket god aubergine-gratäng, den får gärna återkomma på menyn! Inget extraordinärt men helt ok mat, kanske lite överpris för pizzorna. Trevlig och påpasslig betjäning. Bra ställe att ta ett glas vin eller en bit mat på efter jobbet.
Trevlig personal men maten var under all kritik. Beställde gourmetpizza och in kom en avlång, tunn och torr degklump. En väldigt dyr degklump. Billys Panpizza känns som väldigt god i jämförelse.
Comment on this business

to add Paolo's map to your website;