facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Papiliona

Papiliona

About

www.papiliona.com - ett innovativt, socialt entrepreneur nätverk som med fokus på hållbart utveckling driver personlig coaching, projekt och utbildningar.

Story

Stort tack för ditt intresse av Papiliona AB. Vi är ett socialt företag som tar hållbar utveckling på allvar och som har sitt säte i Blekinge, södra Sverige. Det är viktigt för oss att du förstår hur vi jobbar och vad det är som motiverar oss. Ordet Papiliona kommer från Papilio och det betyder själ och fjäril på urlatin. Anledning att vi valde Papiliona som en lekfull variant av ordet Papilio är att vi vill ge människor och samhälle vingar på väg till en hälsosam, hållbar utveckling.

Det gör vi genom att vi genomföra utbildningar, kurser och program med hög kvalitet, projekt/events med stort informations- och underhtållningsvärde, Eko-butiker med ett bred och prisvärd sortiment, coaching och konsulting som verkligen gör skillnad och en rad av tjänster (T.ex. faktureringstjänster, ekologisk städning eller trädgårdsarbete i linje med permakultur). Allt för att stödja individer, organisationer och samhälle till en mer hållbar, hälsosamt livsstil som passar ihop med de aktuella utmaningar vi står inför i ett globalt perspektiv. Målsättningen med Papiliona AB är att så många människor som möjligt kan bli sysselsatta inom hållbar utveckling och hitta glädje, mening och hälsa i jobbet som de utför.

Har du en ide som du tycker är värd att diskutera? Vill du utveckla något och behöver vår kompetens och kreativitet? Vill du jobba för oss eller anlita oss? Kom in till oss med ditt behov så kollar vi hur vi kan ge dig och dina tankar vingar. Vår faktureringstjänst är öppen för all verksamhet som matchar en eller fler av följande område: individuell utveckling, kreativitet och hållbar utveckling. Blir gärna en del av vårt internationella nätverk!

Huvudkontoret ligger i Karlshamn, men vi har även verksamhet i Kyrkhult, Olofström Kommun.

Du hittar konkatuppgifter på hemsidan www.papiliona.com!

Mission

Företag Papiliona AB levererar social och kulturell nytta och strävar mot att höga den social hållbarhetsfaktor i samhället. Vi lyssnar till människors behov och utgår från dess målsättning och bakgrund för att hitta långsiktiga och meningsfulla lösningar. Papiliona AB delar inte ut några vinster till aktieägarna och en eventuell vinst återinvesteras i stödmedel och stödjande tjänster för både våra klienter, våra föreläsningar kring hållbarhet eller externa hållbarhetsprojekt. Våra klienter är alla som behöver extra stöd för att hitta vägen till en lyckligare och mera meningsfull liv. Uppdragsgivare är både arbetsförmedlingen, social ämnen, och privata kunder.

Impressum

VDn och grundare av Papiliona, Ada Auf der Strasse. Utbildat lärare, Master in fine Arts, ICF Coach, föreläsare och högskole docent. Har varit entreprenör inom den människor vardande, kultur och hållbarhets-sektor i mer än over 25 år nu. Humanist och Filosof. Älskar dansar Tango.

Products

Utbildningar, Personlig coaching, Föreläsningar.

Address: Storgatan 62, 362 30 Tingsryd
Phone: 0046 (0)725895069
moc.anoilipap@ada
City: Tingsryd
Zip Code: 362 30



related searches: Papilionaceae, Papilionaceae family, Papilionaceae family PDF, Subfamilies of Fabaceae, Faboideae, Economic importance of Papilionaceae, Legume family tree, Leguminosae family Characteristics
Comment on this business

to add Papiliona map to your website;