facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paradiset

"Paradiset erbjuder under ett tak ett komplett utbud av aktiviteter och upplevelser inom sport, bad och träning för nytta, nöje och njutning. Paradiset erbjuder en spetsprodukt som tilltalar alla sinnen. Produkten går under namnet SPA. Här kan du koppla av, njuta och samtidigt få behandlingar och god mat & dryck."
Address: Säffle
City: Säffle


Reviews
Helt okej bad. Det finns tyvärr inte så mycket att göra där. Det var långa köer och lite varmare vatten hade inte skadat. Och under själva upplevelsen har jag fått flera skador dess värre. I den attraktionen som de lokala kallar för 'Den Vita' så blev jag konstant sparkad knuffad och klämd mot kanan. Och de andra attraktionerna värkar inte heller så lovande på flera håll syntes rost och vatten lekor. Maten var bara helt okej och över prisat. Men i det hella hade jag kul. Tack för mig :
Här finns det något för alla åldrar men passar bäst för lite äldre barn och tonåringar, mitt barn på 4 år kunde inte riktigt uppskatta hela utbudet. Varmt och behagligt lufttemperatur så det gick att ta en paus från badet utan att frysa. Restaurangen hade okej utbud, lite dåligt med sittplatsen men det fanns t.ex. veganska alternativ på menyn. Dessutom var personalen i kassan väldigt trevlig och tillmötesgående och vi var nöjda trots att det blev lite fel i beställningen eftersom vi blev kompenserade för det.
Paradiset Bad och Spa är en riktig fin anläggning. Väl värt att prova om man ej tidigare gjort det. Finns något för alla åldrar. Paradiset sporthall drar dock ner betyget då omklädningsrummen är fruktansvärt små. Och planen är precis så stor den max får vara enligt innebandymått mätt. När sargen är på plats så ryms knappt spelarna på bänken. Knäna i sargen och stukade tår. Riktigt bedrövligt måste jag ändå säga. Men det är många aktiviteter så håller till i sporthallen. Innebandy, gymnastik, rytmisk gymnastik, klättring, fotboll m.m m.m
Bra innomhusbad även om det börjar vara ganska gammalt. Det underhålls på ett bra sätt så det är inget som är slitet även om det ser lika dant ut som för 25 år sedan. Restauranten är ok med hyfsade priser för typen, det enda som är lite sämre med den är att sittmöjligheterna är begränsade och utspridda.
Ok pris men inte jättemycket att göra så det blir lätt lång köer till de rutschkanor som finns. Lite kyligare vatten än man är van vid. Rutschkanan som tar tid verkar missa att stoppa tidtagningen hälften av gångerna dessutom.
Helt underbar salt-grotta i spat! Kul med så lång åktur i längsta rutschkanan som man kan åka tillsammans på ring. Den andra långa som man åker själv skulle behöva få lite omsorg då man känner av varje skarv när man åker.
Ett äventyrsbad som gör skäl för namnet. Här spenderar du lätt en dag, utan att barnen tröttnar. Dessutom har utrymmena fräschats upp nyligen. Relaxavdelningen håller också högsta klass.
Bra bad. Stor variation på vad man kan göra även med mindre barn. Enda nackdelen är om man vill köpa mat på plats är det inte särskilt mysigt och tar väldigt lång tid att få maten.
En härlig eftermiddag, ungarna och jag hade toppenroligt. Så rent, snyggt, fräscht och trevligt. Inga köer utan full fart och en varm och skön bastu som avslutning. Tiden bara flyger iväg...
Bra anläggning kul teama, min son älskar pirater, dock dyr mat, rekommenderar att ta med matsäck
Comment on this business

to add Paradiset map to your website;