facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paradiset Nyhamm

Address: Sundsvall
City: Sundsvall


Similar places near
Sundsvalls Budoklubb Sundsvalls Budoklubb 3 km Jäntan älskar det ...
Top Coat AB Top Coat AB 4 km Proffs på ytskydd och rostskydd Blästring, pulverlackering och industrilackering
Växthuset Kusten Växthuset Kusten 5 km Växthuset Kusten ligger i Bredsand, mellan Sundsvall och Kvissleby i Västernorrland! ...
Noisy Bastards Brewing Company Noisy Bastards Brewing Company 8 km Mysigt ställe! Kul med annorlunda folköl och kunnig personal.
Plåtteknik i Sundsvall Plåtteknik i Sundsvall 9 km Vi tillverkar det mesta efter era önskemål och vi svetsar aluminium, stål och rostfri...
Rödön Rödön 9 km
Mjs Glädjekälla Mjs Glädjekälla 10 km Vill du ha kontakt med nära och kära som gått över till andra sidan, eller behöver du...
Reviews
Inte så lätt att ta sig hit om man saknar bil men gick bra att cykla från Jordbro till sjön Örans södra del och därifrån gå 5-6 km. Rundade Öran på borta sidan på väg tillbaka men fick då gå över en privat tomt. Hur som helst väldigt vacker natur men just vid Paradisets raststuga var det rätt mycket folk.
Ganska lerigt och mycket folk, men vilken natur och helt underbart!
Härlig natur och väldigt lite folk när vi var där.
Väl utmärkta leder i fin skog. Vägen in är smal så ta det lugnt!
Fina stigar, flera grillplatser runt sjön Trehörningen.
Flera trevliga vandringsleder mellan 5-9 km och med anknytning till Sörmlandsleden bl.a. Tillgång till bra grillplatser, vindskydd och bad.
Underbart naturområde med härliga vandringsleder till Handen och Huddinge
Väldigt väldigt blött här i Januari 2021 men kommer tillbaka senare i vår då det förmodligen kommer vara torrare. Så att man kan få njuta av den vackra naturen.
Ro för själen.
Vacker gammal skog och bra uppmärkta slingor att gå. Parkeringen är ganska liten, så det gäller att komma tidigt om man vill ha plats.
Comment on this business

to add Paradiset Nyhamm map to your website;