facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paradisverkstan

"Paradisverkstaden arbetar med stengodslera i alla former. Vår vackra butik och spännande verkstad är ett välbesökt utflyktsmål på Öland som är öppet året om. I butiken visar vi våra nya kollektioner i vackra dukningar. Hantverk från Öland."
Address: Paradisvägen, Färjestaden, 386 33 Färjestaden
Phone: 0485 - 316 24
City: Färjestaden
Zip Code: 386 33



related searches:
Similar places near
Allsång på Skansen Allsång på Skansen 937 meter Kom och njut av härliga sommarkvällar med allsång på Skansen från SkansenScenen i Fär...
Skördefest - Ribes Tävelsrum Skördefest - Ribes Tävelsrum 5 km Mycket fina produkter i hög kvalitet, snabb leverans
Farmors spegel Farmors spegel 12 km Textilt konst och konsthantverk. Textilier för vägg, fönster och golv i offentlig mil...
Rymdepos Rymdepos 12 km Rymdepos är en magisk och meditativ ljusinstallation.
Reviews
Har tyvärr inte varit i butiken på plats men jag beställde ett par ljusstakar i deras serie linje storlek litet under helgen från deras webshop och fick hem dem idag tisdag. Ljusstakarna är jättefina och jag är supernöjd med hur snabbt det gick att få hem dem samt hur fint paketerade de var. Är redan sugen på att beställa hem en större modell. Jättefint hantverk! På bilderna är det färgerna Faluröd och Salvia
Så himla fin butik! Med trädgård och verkstad och jättevackra inredningsdetaljer
Alltid lika häftigt att besöka Paradisverkstan. Gillar det mesta, en hel del nytt sen jag var där för några år sedan. Gott fika också.
Paradisverkstaden är ett fantastiskt vackert ställe i Färjestaden på Öland. Huset är ljust och inbjudande med massor av fantastisk keramik. I cafeet säljs goda smörgåsar och kakor/pajer, småkakor samt glass. Allt är gott och dyrt. Eftersom keramiken är så dyr får de fyra stjärnor av mig. Hade priserna varit aningen lägre hade de fått full pott, fem stjärnor.
Fin utställning av keramik o bra matställe/fik.
Många fina krukor och muggar mm. Dock lite högt pris om man vill köpa en hel service. Sedan finns det även ett litet café där det serveras diverse godsaker såsom chokladbollar, äppelkaka, bullar, kakor, te, juice, läsk, glass och kaffe. Tack för att vi fick komma på besök!
Det är dyrt och det vet man redan från början. Ändå kommer jag tillbaka gång på gång för att butiken lyckas hålla en hög estetisk nivå trots lastvis med turister.
Lugnt, gott fika, mkt trevlig personal alltid personlig uppmärksamhet.
Helt fint men ganska dyrt och svårt att hits priser.
Fint hotell med bra priser och trevlig miljö. Whiskey källarn går inte av för hackor. Mäktigt!
Comment on this business

to add Paradisverkstan map to your website;