facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Parken Restaurang och bar

Address: Katrineholm
City: Katrineholm


Similar places near
Restaurang Akropolis i Katrineholm Restaurang Akropolis i Katrineholm 625 meter Välkomna till Katrineholms restaurang Akropolis, där du får äkta grekisk mat och där ...
Reviews
Vi var dem enda gästerna till en början. Servitören står och håller på med mobilen och pizzabagare som nog inte tvättade händerna... Mitt sällskap älskade pizzan medan jag själv ätit godare. Priser mellan 120-150 kr på pizzor. Parkering: Några parkeringsplatser finns precis utanför och ca 100 m bort.
Helt ok men inget lungt mysigt på helgerna.Mat: 3/5
Trevligt läge i stadsparken med en liten damm vid restaurangen. Fick tyvärr ont i magen efter maten. Frusen och isig aioli serverades till spetten, vilket knappast inte är standard utan måste bero på bristande planering. Tycker att de borde ha frågat om jag ville ha annan sås om de endast hade frusenMat: 1/5
Inget märkvärdigt ställe då menyn är liten och maträtterna ganska enkla. Det var dock mycket trevlig omgivning och miljö. Kycklingen som serverades var tyvärr en av de torraste jag lyckats tugga i mig under alla dessa år kanske tack vare mina nya tänder. Barnbarnet mitt var dock nöjd med pastan.
Bästa pizzan inom 100km. Otroligt bra pizza för den som är ute efter något autentiskt, äkta märkesvedugn från Italien. Allmänt trevlig personal, gott utbud samt en atmosfär för alla.
Trevlig miljö, bra priset på öl och god hamburgare/pizza!Mat: 5/5
Vilket nerköp från Tommy Myllimäkis ställe som var här innan. Pizzorna är väl okej, men den rätt kallad Grekiska biffar med tsatsiki och grekisk sallad var snäppet bättre än ett gatukök. Biffarna var sämre än pannbiffar. Definitionen på grekisk sallad är tydligen att man adderar lök och några apelsinskal i en vanlig sallad. Nej, nästa gång blir det Fotografens vid torget istället. Tommy kom tillbaka!! Kommunen kan väl ställa krav på de som hyr.
Fantastisk omgivning, maten var ingen höjdare, tog en toastskagen, totalt smaklös!Mat: 1/5
Åt fish and chips, helt smaklöst och fisken var geggig inuti paneringen, sällskapets hamburgertallrik var också helt smaklöst men calamares var goda.Mat: 1/5
Helt okej lunchupplevelse. Snabb service, gott salladsbord med många valmöjligheter. Då jag valde kyckling var jag rädd att den skulle vara torr men det var den inte.
Comment on this business

to add Parken Restaurang och bar map to your website;