facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB

Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB

About

Vi har lång erfarenhet av alla förekommande golvarbeten, målningsarbeten, snickeri, el-arbeten som krävs för en lyckad renovering.

Story

Vi har lång erfarenhet av alla förekommande golvarbeten, målningsarbeten, snickeri, el-arbeten som krävs för en lyckad renovering.
Störst i Stockholm på golvslipning.

Vi har varit i byggbranschen sedan 80-talet och startade med golvslipning och parkettläggning i Stockholm. På 90-talet började vi även med renoveringar med målning, tapetsering, plattsättning, sanering, avfuktning, rivning väggar även bärande med konstruktions krav.

I dag har vi 15 st anställda hantverkare med ett stort kunnande inom branschen. Vi har lokaler på Södermalm i Stockholm och även ett snickeri där vi tillverkar material efter kundens behov.

Välkommen till Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB - experter på parkettgolv!

Address: Bolmensvägen 45, 120 50 Årsta, Stockholms Län, Sweden
Phone: +4687242210
City: Årsta
Zip Code: 120 50


Opening Hours

Monday: 06:00 - 16:00
Tuesday: 06:00 - 16:00
Wednesday: 06:00 - 16:00
Thursday: 06:00 - 16:00
Friday: 06:00 - 16:00


related searches: Parkettgolv, Wasa Parkett, Fiskbensparkett, Nockeby Parkett
Reviews
Otroligt dålig kompetens och bemötande! Förstört mitt golv, och skyller konstigt nog på kunden. Anmälda till allmänna reklamationsnämnden.
Varning för oseriösa Parkettspecialisten i Årsta, Stockholm. Trots accepterad offert och avtalad tid för slipning och lackering av golv så dyker Parkettspecialisten inte upp på överenskommen tid! De kommunicerar inte och svarar alltså inte på samtal, mejl eller sms när man försöker kontakta dem för att man undrar vad som händer. Nonchalans, dåligt kundbemötande och ett slöseri med min tid. De är värda noll stjärnor men tyvärr måste jag välja en stjärna för att kunna lägga upp denna recension.
Inget bra företag att ha o göra med, Sliparn gick inte att kommunicera med då hen varken kunde svenska eller engelska. De administrativa avdelningen hänvisade enbart till vad jag förmodar projektledaren som var inhyrd. golvet fick dom göra om 2 gånger och det är fortfarande inte acceptabelt.
När man ringer blir man vidare skickad till olika personer som sedan hänvisar till baka till varandra med förklaringen att respektive person är rätt person att vända sig till men är lite av en "lustigkurre" mycket oseriöst bolag! Kan inte rekommendera!
Comment on this business

to add Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB map to your website;