facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Partille Arena

Story

Partille Arena in a multi-purpose indoor arena in Partille, Sweden. Its best known tenant is the handball club IK Sävehof. Beside handball it also hosts concerts.

Address: Partille
City: Partille



related searches: Partille kommun, Partille Sweden, Scandinavium, John Scott's Partille, Biljetter, Triffid and danger, Pustervik, Lorensbergsteatern
Similar places near
Partille Arena Partille Arena 0 meter Tränar på Improve gym. Rekomenderas!
Partille Kulturum Partille Kulturum 428 meter Var här med goda vänner på en föreställning med 123 Schtunk. Fina ljusa utrymmen .Mod...
Reviews
Kan tycka att Partille Arena ligger ganska off. Borde definitivt finnas direktbussar mer frekvent om inte annat som går direkt mellan arenan och centrala Göteborg. De flesta väljer att gå till Partille centrum för att ta sig till och från arenan. På en konsert måste ytan för servering inne på parkett vara större och dessutom ha bättre utbud. Golden Circle var bra storlek hur som helst. Bra ljudbild också!
En mycket fin arena med välplanerad ljussättning, lagom storlek och bra sittning. Fräsch samt god resonans på ljudet också.
Bra arena för mindre rockband och anna aktivitet också gissar jag, men jag var där på Deep Purple och de var bra med insläpp, parkeringsmöjligheter, service och även ljudet var helt ok.
Story of christmas med Hillsong Göteborg. Så oerhört bra julkonsert. Gör hela julen. Värt ett besök
En perfekt arena för konserter. Hade en oerhört lyckad upplevelse att se Arch Enemy i arenan.
Riktigt bra arena för mellanstora band. Ett stort minus dock: det finns ingen garderob, så under vintertid/regn är det svårt att veta hur man ska klä sig om man har en bit att åka, kollektivt. Stora jackor och paraply får ju inte tas med in. Och även om man fick det är det jobbigt att hålla om man har ståplats.
Kollade på Djungelboken musikalen. Vi satt längst fram och de stora Hornladdade baslådorna skymde mycket av sikten, även för oss vuxna. Bra ljudanläggning för övrigt. Popcorn annat godis till premiumpris i foajén. Min fru fick covid där.
Dom slängde korken på min dricka. När jag fråga varför. Svara hon; -"Det vet jag inte". Men så skall vi göra... Sa hon. och mycket riktigt - flaskan välte senare å drickan rann ut på golvet
Helt tokigt att inte erbjuda garderob när det är konsert i vintern början av februari. I övrigt helt okej lokal för konserter för den här nivån. Orimligt dyr blaskig folköl som sig bör.
Var där på Alter Bride. Ljudet var ok. Sittplatserna är lite snålt tilltagna, så är du lång jag är 183cm kan det bli problem med benutrymmet. Sällskapet jag hade med mig är 180cm och för henne var det ett problem.
Comment on this business

Directions to Partille Arena with public transportation


Partille arena 80 meters
501
502
518
Oluff Nilssons väg 160 meters
517
Skulltorpsskolan 190 meters
517
Partille port 230 meters
501
502
518
Kulturum 250 meters
501
502
518

to add Partille Arena map to your website;