facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Partyfabriken

Partyfabriken

About

Partyfabriken är både ett komplett eventbolag, samt en showgrupp med underhållning i världsklass.

Address: Gästgivareg, 282 34 Tyringe
City: Tyringe
Zip Code: 282 34



related searches: Partyfabriken julbord, Partyfabrikens julshow, Mat Tyringe, Förmedlingscentralen Tyringe mat, Lunch Tyringe, Dagens lunch Tyringe, Ftc Tyringe, Party underhållning
Reviews
Har väl ALDRIG ätit en sämre kycklingsallad i hela mitt liv.. Upplagt i stora alldeles för hårt stekta kycklingbitar. Torrt som fnöske stora tomat halvor, groddar och sockerärtor, dåligt skuren rödlök och Rohde Island dressing??? Till kyckling? Som om den som gjorde salladen aldrig tidigare har skurit sallad.. Har jobbat med mat i hela mitt liv & kommer aldrig mer äta där.. Tjejen i kassan va i alla fall trevlig. Besökte ”Restaurangen” i Fredags den 24/9 kl 12.00 För guds skull.. Anställ någon i köket som kan göra en normal kycklingsallad..
Lagom trevligt ställe, god mat. Och personalen... Toppen! Jag tog inte mitt kvitto, tänkte inte mer på saken. Så kommer den trevliga tjejen som jobbar där och säjer att hon reagerade, kollade kvittot och jag hade betalat 100 kr för mycket! Visade kvittot och det stämde! Tusen tack till denna superrara och superärliga tjej! Sådan personal är guld värd!
Trevlig personal och lokalen erbjuder platser utomhus om man vill sitta ute vid bra väder. Dagens-menyn har varit väldigt god de gånger den valts, och det erbjuds både kakor och något starkt om man känner för det. Portionerna är generösa och salladen är både fräsch och god. Enda minus är kanske estetiken, det påminner lite om en skolmatsal ibland. Å andra sidan leder detta till en gemytlig stämning, och de flesta gäster som jag sett verkar vara på ett gott humör. Totalt så är det ett helt acceptabelt ställe för lunch eller en fika!
Alldeles för litet korvbröd till en stor tjock korv som inte va riktigt varm. Magert salladsbord. Det enda positiva är personalen.
Har ätit där nu ett par ggr å ska jag vara ärlig så var det bättre mat på den tiden när Fct själv hade hand om restaurangen. Varför inte piffa till upplägget lite? Ser lite andefattigt ut på tallriken. Och glöm absolut inte att krydda maten. Tack för ordet å hoppas det blir bättre till nästa besök
Uselt ställe. Fick vänta mer än en timme på dagens . Andra som kom efter fick samma mat före oss. Var ändå framme o påminde tjejen. Är ni inte hungriga eller har gott om tid o tålamod kan ni äta där.
Bra husmanskost, personal o tips inför en födelsedagsfest av Partyfabriken.
Partyfabriken Mat & Fika ligger i samma byggnad som Förmedlingscentralen och hoppas väl på att få FC:s kunder att äta. Det gjorde vi. Den enes lunchrätt var bra, den andres mindre bra. Då detta påtalades var svaret sniket. Liten kompensation kaffe eller nåt föreslogs men nekades, med ängslig hänvisning till chefen. Det lär dröja innan vi återkommer.
Har käkat där några gånger men inget att rekommendera precis 100 spänn för pulvermos och en fryst fiskbit..nä tack och hamburgaren var slabbig med någon skum dressing.. dock var pommesen goda. Detta är ju bara min upplevelse..
Beställde Hamburgertallrik, Hamburgaren var kall men rikligt med sallad & tillbehör.. Pomfriten var goda och man fick salta själv vilket tilltalar mig. Bra service men hamburgaren drar tyvärr ner betyget. Hade inte resten varit bra hade jag inte ens gett en stjärna. Kan inte med gott samvete rekommendera att prova maten där.
Comment on this business

to add Partyfabriken map to your website;