facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pasion tapas & Wines

Pasion tapas & Wines

About

Spanish tapas restaurant

Story

På Pasion Tapas & Wines erbjuds spansk tapas och Vin i en varm och hemtrevlig miljö. Vårt mål är att du, under din stund hos oss, ska känna medelhavets värme och goda smaker kombinerat med gott vin och härligt sällskap. Vi vill, via vår mat, förmedla en del av den sydeuropeiska kulturen och skapa en naturlig mötesplats för människor som vill tillbringa en god stund tillsammans.

Varmt välkomna.



"Spansk Restaurang Tapas och Vin /vinbar / Året runt uteservering & rökfritt / restaurant"
Address: kungsgatan 43, 46130 Trollhättan (commune)
Phone: 052015733
City: Trollhättan
Zip Code: 46130


Reviews
Har bara hört bra om Pasions mat, tyvärr levde de inte upp till förväntän när vi gick dit för första gången för att äta. Maten kom ut oroväckande snabbt, ca 10-15min.på gott och ont Miniburgaren var hård, konsistens som gummi och gick knappt att skära i. Räkorna hade exakt samma konsistens som burgaren. Även om det inte var fryst enligt info ifrån servisen så smakade tyvärr så. Där emot så hade oxsvansen bra smak och konsistens, dock, dränkt i flytande fett. Servitören var kortfattad och saknade lite karisma men var förstående för vårat missnöje. Atmosfären på uteservering var bra, dock var bordsplacering lite konstig och stökig då vi satt precis framför dörren av ingången. Annars så smakade vitlöksbrödet, oliverna och husets vin som förväntat! : Vi kommer tillbaka för eran vinprovning men tyvärr inte för maten.
Jadu, hela upplevelsen va mest "meh". Tyvärr väldigt mediokert, men premium priser. Betalde 700 för mat och efterrätt med en eller två öl. Så inte att man på något sätt blev rånad, servicen var bra men maten var helt enkelt ganska basic, inget man på något sätt blir positivt överraskad av vad gäller smak. Inget jag kommer komma ihåg helt enkelt, och inte något som lockar en tillbaka heller. Lite synd för hört att detta stället vart betydligt bättre förr.
Grym sercicekänsla, rättade till en liten miss utan några som helst problem. Trevligt bemötande av personalenMat: 4/5
Maten var mycket bra. Men personalen som tog beställningen och servade oss var inte intresserad av oss som gäster. Glasen och tallrikarna ställdes slarvigt och hårt mer på borden och det fanns inget intresse i att ge bra service. Jag fick en servett att torka upp spill från min dryck på mitt bord. Vi fick söka kontakt flera gånger och kunde lätt gått iväg utan att ha betalat om vi velat. Fick själva se till att få notan.
Känner mig alltid välkommen. Härlig miljö, goda smårätter, glad och trevlig personal.Mat: 5/5
Har varit här rätt många gånger under åren och alltid varit nöjd!
Trevlig ställe. Populär med det kom besökare till restaurangen och fyllde nästan alla platser på kort tid.
Bra service. Jämn flyt i serveringen även om det var mycket folk. Fantastiska smaker.
Underbar restaurang med mysig känsla. Kommer definitivt att besöka restaurangen igen.Mat: 5/5
När jag under längre perioder gått hit varje vecka så har man liksom tagit för givet hur bra den här restaurangen är. Idag var det några månader sedan sist och och jag förstår varför detta har varit min favorit i Trollhättan under de två åren jag jobbat här. Jag har testat alla smårätterna och ikväll valde jag ut de flesta av mina favoriter. Musslorna och den såsen de ligger i är så otroligt god, fantastiska piementos, torsken är perfekt och de grillade kycklingspetten är i en klass för sig. Servicen är också på den nivån det ska vara vilket gör att man funderar på om man verkligen är i Sverige.
Comment on this business

to add Pasion tapas & Wines map to your website;