facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pastavagnen

Pastavagnen

About

Serverar pasta och sallad alla veckans dagar. Snabbt och gott! Mån- fre 11:00-19:00, lör- sön 11:00-16:00

Story

Johan Engelbrektsson köpte Pastavagnen redan som 17-åring 1998. Sedan starten har han haft vagnen på Stenkumlaväg brevid Tallunden. Tyvärr får vi nu inte längre något bygglov och måste flytta. Vi arbetar aktivt med att få upp vagnen igen någonstans i närheten. Så tills vidare får ni hålla till godo med våra andra två ställen, den nya Pastavagnen vid Maxi och Gutegrillen.



"Pastavagnen har funnits i nuvarande regi sedan 1998, och har sedan dess strävat efter att servera våra kunder god, snabb och prisvärd mat."
Address:
Phone: 0498212700
City: Visby


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 11:00 - 19:00
Wednesday: 11:00 - 19:00
Thursday: 11:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Pastavagnen menu, Pastavagnen Kristianstad, Pastavagnen Hässleholm, Pastavagnen Visby, Pastavagnen recept, Pastavagnen Malmö, Pastavagnen Falkenberg, Pastavagnen Linköping
Similar places near
Sibylla - Skarphäll Sibylla - Skarphäll 1 km Fräsch, trevlig och lättillgänglig Sibylla. Normala goda menyn med trevlig personal. ...
Max Hamburgare Max Hamburgare 2 km Helt ok Max, rymmligt med både platser inne, ute samt uppe på. Flera skärmar som man ...
McDonald's McDonald's 2 km McDonald’s är idag Sveriges största restaurangkedja med 222 restaurangerna från Trell...
Sibylla Wisborg Sibylla Wisborg 2 km Bra mat och bra service.
Reviews
God smak på kycklingsåsen vi köpte men väldigt lite protein, nästan bara sås och pasta. Gränsfall avseende prisvärdhet, duger dock som bukfylla. Hade känts alldeles för dyrt om vi inte köpt dagens. Om köttpriset är för dyrt så kanske ni kan komplettera med annat protein, t.ex. bönor? Bra att såserna är glutenfria, så vi kunde köpa den separat och koka egen glutenfri pasta.
Magisk smak! jag tog pasta utan sås och den var fantastisk! Jag fick orgasm i munnen när jag tog första tuggan och kan lova att jag kommer tillbaks imorrn, rekommenderar starkt!
Måste säga att jag blev väldigt besviken efter att ha sett så höga betyg här. Var väldigt smaklöst och ädelsåsen som många berömmer smakade mest bara surt, ungefär som man har haft för mycket creme fraiche i. Nej jag lagar själv mycket smakfullare och godare hemma.
Billig och bra pasta. Vällagad pasta behöver varken vara svårare eller dyrare. Favoriten är ädelost med skinka. Den är himmelskt god.
Rejäla portioner till en billig peng. Går väldigt snabbt att få maten. Ingen variation i menyn, annars hade tyget varit högre.
Borde inte då kalla sig pastavagnen när man varken vet att pasta kokas med salt eller hur man tar av den i tid för att den inte ska bli överkokt. Beställde en kebabsås och en med ädelost och skinka, ingen var något att ha. Även om det bara kostade 50 st så är det bättre att ta något annat, vad som helst. Rekommenderas absolut inte!
Gaska smaklös pasta men duger bra som snabblunch då det är billigt och snabbt
Ädelostsåsen är magisk. Varje gång jag besöker ön så måste minst en sådan ätas.
Varm och god pasta med gott bröd till sidan av.
Duger, men avstå från kyckling pastan då jag endast fann 3 stycken kyckling bitar
Comment on this business

Directions to Pastavagnen with public transportation


Ica Maxi 70 meters
11
2
5
Coop Forum 200 meters
2
5

to add Pastavagnen map to your website;