facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Paviljong Terassen

"WELCOME to THAI KING ROAD CAMPING & RESTAURANT Here you can enjoy Thai food, coffee, look at our Thai popular king pavilion memory. You or as a family can camp here with your own tent, mobile home, Husvang or rent our tent and room as well. you can chill with a karaoke night with your family and friends. We come and fix the market from time to time. heart Welcome"
Address: Utanede Paviljongterassen 244 , Bispgården 840 73, Z, SE
City: Bispgården
Zip Code: 840 73



related searches: Paviljong terrassen 3x4, YRSK
Reviews
Bra, enkel buffé, service inriktad personal- men samtidigt väldigt jordnära; samtidigt som man har möjlighet att ta del av den underbara atmosfär som tempelområdet har att erbjuda sina besökare.Mat: 4/5
Maten var så god och så mycket smaker så det var 100% full pott med rakt igenom asiatisk känsla. Vi tog Panang Curry och Pad Thai. Omgivningarna är vackra och underliga samtidigt, känns märkligt med en restaurang här men det beror på den Thailändska paviljongen som drar mycket folk!
Mycket god mat, väldigt trevlig personal och bra meny med bra priser. Ren och fräsch toalett finns. Sittplatser både inomhus och utomhus och restaurangen var väldigt fint städad, det var verkligen rent och fräscht.
God mat i enormt fin atmosfärMat: 4/5
God o vällagad mat
Otrolig kvalitet på maten där allt lagas från grunden med fantastisk kvalitet på såväl råvaror som presentation. Allt ramas in av en rustik miljö som känns som att den kunde vara hämtad från den thailändska landsbygden. Kan bara bli full pott.
Super fin service och väldigt god mat, vi ses nästa sommar igen
Jättegott, vårrullarna var utsökta. Alla i sällskapet var mycket nöjda med sina rätter. Perfekt att sitta på altanen i kvällssolen och äta god mat och dricka en Singha. Ser inte mycket ut för världen, men är ett toppenställe.
Riktigt bra thai, och bättre utsikt från thairestaurang går inte att uppbringa i Svedala.
Väldigt god mat och utsikten över paviljongen är fin
Comment on this business

to add Paviljong Terassen map to your website;