facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pavletic Deep Dive Training & Consulting

"Santa Monica's Only PADI 5 Star SCUBA Instructor Development Center."
Address: Isbergsvägen 11, 722 31 Västerås
Phone: (021) 334114
City: Västerås
Zip Code: 722 31



related searches: Pavletic deep dive training & consulting review
Reviews
Om jag kunde ge denna dykbutik 10 stjärnor skulle jag göra det! Min man och jag reste nyligen till Kalifornien för semester, och vi ville ta en dykarkurs i torrdräkt medan vi var där. In2Deep anpassade en resplan som passade perfekt med vårt schema, och Nick och Abbie var fantastiska instruktörer. In2Deep gav oss verkligen en skräddarsydd upplevelse, till och med transporterade vår utrustning ut till Catalina Island och tillbaka för oss. Ett annat stort plus är att de hyr torrdräkter, medan många andra butiker i området inte gör det. Detta är ett familjeägt företag som verkligen bryr sig om sina kunder, och det märks!
Detta är vad de märkte som $160 i delar. Förutom membranet är dessa o-ringar värda slantar. Det har gått en vecka och jag känner mig fortfarande lurad. $320 för 2-stegs regulatorservice
Jag besökte In2Deep igår för att beställa en receptbelagd dykmask. Det är flera år sedan jag dykte, så jag gick in och kände till märkesnamn jag ville leta efter, men ingenting om "nuvarande" utrustning. Lyckligtvis har dykmaskerna inte förändrats så mycket! Tara hjälpte till genom att visa mig flera masker och ha tålamod medan hon testade dem alla för en bra tätning. Hon tillbringade tiden för att göra mig bekväm med processen. Efter att ha provat flera masker valde jag faktiskt den första som Tara visade mig. Vilken trevlig överraskning att se att det inte var bland de dyrare alternativen. Att handla på In2Deep var en väldigt rolig upplevelse, som en dykbutik ska vara. Tack Tara ... bra jobbat! Jag kommer tillbaka!
Familjeägt företag var det som gör att du vill dyka mer! Service, kunskap, support, tålamod, uppföljning. De borde vara modellen för alla företag som vill ha en lojal kundbas. Tack, Carrie och Nick, för allt ni gör!
Min man hyrde utrustning för att dyka medan jag arbetade på ett konvent i LA. Lätt nog och de gav honom idéer för delad dyk ensam. Tyvärr var han i en felolycka på 405:an när han var på väg tillbaka till butiken dominoeffekt med 5 fordon för någon som undvek trafik. Som tur var var han okej men han hade inte en chans att skölja utrustningen innan han återvände. Han tar en uber direkt från olycksplatsen och skyndar sig för att lämna tillbaka utrustningen före utsatt tid. Istället för att fråga även om han var OK, lät skötaren bara veta att det skulle vara en avgift på 25 USD för otvättad utrustning. Ingen mänsklighet bara ett intetsägande, tomt svar. Önskar bara att det fanns lite empati när man hanterade trauma. Förvänta dig inte det lilla företaget.
Soteris är en fantastisk instruktör som gav mig en fantastisk dykningsupplevelse med honom. Jag började med några roliga fridykningssessioner och slutade med AIDA 3-stjärniga certifiering med honom där jag fick många små tips för förbättring. Soteris gjorde verkligen det extra hela tiden genom att vara väldigt fokuserad för att ge mig som kund en fantastisk upplevelse. Vi gjorde inte bara trevliga dyk tillsammans, utan hade också många bra samtal. Jag kan bara rekommendera den här skolan och Soteris att ha några trevliga roliga dyk, några träningspass och AIDA-certifieringar.
Jag blev certifierad tillsammans med mina två tonåringar. Vi hade en fantastisk upplevelse. Instruktörerna var hjälpsamma och tålmodiga. Casino Point-dyket var fantastiskt! Jag rekommenderar starkt In2Deep för alla som vill få sin certifiering och deras dykbutik är välfylld!
Vi hade nyligen flera av våra scouter att delta i scuba-certifiering på Emerald Bay Scout Camp. In2Deep, och deras instruktör Jake, gjorde ett fantastiskt jobb med träning. De hade roligt, men det var en hel del uppmärksamhet fokuserad på utbildning och säkerhet. Vi uppskattar mycket Jake och resten av In2Deeps dykpersonals engagemang. TACK!
Bästa dykbutiken i SoCal-perioden. Allt du behöver från rec till tec dykning, detta är din one stop shop. Högt utbildad personal, superroliga dykresor lokala och internationella. Fantastisk gemenskap att vara ansluten när det kommer till dykning i Kalifornien eller Nevada.
Stor lokal dykbutik, mycket mycket bättre än någon av de andra dykbutikerna inom en 25 mils bilresa. Super hjälpsam, vänlig och kunnig personal. Dykutrustning av hög kvalitet, rimligt prissatt. Utmärkt kvalitetsinstruktion. Mycket social också, med gratis månatliga dykklubbsmöten. Rekommenderas starkt för alla dina dykbehov [Uppdaterad i början av 2021] Jag googlade In2Deep Diving för att få deras nya adress och vägbeskrivning till deras nya utökade butik, och började läsa några av de senaste recensionerna. Det verkar finnas ett antal olika recensioner, alla nyligen av personer med exakt tre recensioner, som är mindre än 5 stjärnor och refererar till personer som inte arbetar på In2Deep, eller i ett fall, en poolplats som In2Deep inte använder för träning i begränsat vatten. Allt jag kan gissa är att några av de andra dykbutikerna i området försöker sänka In2Deeps betyg med mindre än 5-stjärniga recensioner, eftersom In2Deep är en så fantastisk dykbutik och alla går hit istället för andra dykbutiker. Jag föreslår att alla som läser de mindre än 5-stjärniga recensionerna tittar på webbsajter för andra dykbutiker i området, se vilka deras personal heter och själva ta reda på var alla åker för att gå till In2Deep! [Uppdaterad i början av 2022] Butiken mår bra med massor av klasser och lokala dykbåtsturer [Uppdaterad augusti 2023] In2Deep är nu en av de ledande dykbutikerna när det gäller antalet certifierade dykare i år!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Pavletic Deep Dive Training & Consulting.

Västerås local business

opening hours, reviews, map, satellite view. Pavletic Deep Dive Training & Consulting address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Pavletic Deep Dive Training & Consulting. On this website you can share your comments and experiences about Pavletic Deep Dive Training & Consulting with other people.

to add Pavletic Deep Dive Training & Consulting map to your website;