facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PAX Fastighetsmäkleri

PAX Fastighetsmäkleri
"MÄKLARE I VÄSTERÅSVi hette tidigare PAX Fastighetsförmedling och våra mäklare har förmedlat över 10 000 bostäder i Västerås. En bostadsaffär är något av det största man kan uppleva under ett liv. Genom oss på SMH Västerås får du adekvat hjälp när du bestämt dig för att ta steget"
Address: Badhusgatan 7, 72215 Västerås
Phone: 021-10 19 00
City: Västerås
Zip Code: 72215


Similar places near
Ludvig & Co Ludvig & Co 67 meter Ludvig & Co är den nationella men lokala helhetsleverantören för ditt företags behov....
Notar Västerås Notar Västerås 936 meter Notar och Karam är Västerås bästa mäklare som tar sina kunder på bästa sätt och ser t...
Reviews
Väldigt bra mäklare som lyssnade på oss och kunde hjälpa till med våra frågor under resans gång. Även om det inte blev en affär så fick vi ett bra förtroende och har nu en mäklare som får ta hand om våran försäljning!
Ville låna pengar av banken för att bygga färdigt huset. För det anlitade jag mäklare från PAX. Mäklaren behövde betänketid och lovade återkomma på måndag med sin värdering. Måndagen gick och inget hände. Mailade honom och då lovade han återkomma till mig på tisdagen. På tisdag eftermiddag ringde min personliga bankman och sa att mäklaren har ringt runt och frågat och hittat HONOM och berättat om sin värdering och fick bankmannen att lova återkoppla senare om hur det gått med lånet. Både jag och min personliga bankman var förvånade över att mäklaren som ju var anlitad av mig och nyfiket frågade vilken bank jag skulle låna ifrån , gått bakom min rygg och pratat med bankmannen istället för att prata med mig. Detta innebär att mäklaren inget vet om sekretess , eller åtminstone struntar i det. Jag kanske ville anlita två olika mäklare för att sen välja det högre värderingen för banken , vilket kund har rätt till.Om en kund anlitar en mäklare för värdering , så SKA mäklaren värdera åt kunden inte att stoppa kniven i kundens rygg genom att endast kontakta banken med sin låga värdering. Då hans agerande var "ovanligt"- och ansvarslöst enligt mitt tycke- så rekommenderade bankmannen att jag skulle anlita annan mäklare. Tänk om man går till läkare som sen ringer till arbetsgivaren för att berätta om diagnosen istället för att ringa patienten!! Så får det inte gå till. Jag tycker att PAX behöver utbildning i etik. Jag kommer aldrig att anlita dem /rekommendera dem.
En Fastighetsbyrå med still trodde jag i början !!! Provade att sälja min bostadsrätt via dom , men jag blev ganska överaskad utav deras bemötande. De ringde inte tillbaks vid flertal tillfällen när vi avtalat tid samt lämnade objektet åt sidan utan att höra av sig .... glömde kommunicera med kunden . Byttade till en annan fastighetsmäklare efter den erfarenheten
UNDVIK! De gör vad de kan för att tjäna pengar. Täcker över fel i en bostad inför visning och skyller sedan på köparens undersökningsplikt.
Jag är jättenöjd med PAX! Speciellt med mäklaren Robin som alltid var så lätt att ha kontakt med, strukturerad och förtroendeingivande. Rekommenderar!
Anmälde mig 3ggr till visning av fastighet, fick aldrig något svar, väldigt oseriöst företag.
Bra priser och bra service. Fick bra betalt för min bostad tack vare dem
Långt ifrån topp i Västerås
Natalie gjorde ett bra jobb
Comment on this business

to add PAX Fastighetsmäkleri map to your website;