facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PBM Kabel

PBM Kabel

About

Svensk Kabel distrubitör

Story

PBM Kabel är ett företag beläget i Enköping och grundades hösten 1997. Försäljning av kabel (metervara) och systemlösningar såsom kablagekonfektionering där våra kablar ingår, är företagets kärna. Idag är vi fyra personer som arbetar i företaget (varav en arbetar deltid), och vi har över tjugofem års kunskaper om kablar. Tack vare vår slimmade organisation och låga omkostnader kan vi ge Dig som kund konkurrenskraftiga priser samt en nära kontakt med oss.

I vårt lager kan du hitta det mesta i kabelväg, allt från enkelisolerad PVC-ledning (RK) till avancerade högtemperaturskablar (+1200 oC). Vi samarbetar med europeiskt ledande producenter av standard och specialkabel, vilket ger Dig som kund en mycket kvalitativ och reproducerbar kabellösning. Saknar vi något i vårt utbud ordnar vi det givetvis till attraktiva villkor. Självklart är våra kablar godkända och säkra för användning.

Vi kan kabel

Vi arbetar med kablar som har följande isolationsmaterial: PVC, Gummi, PUR, TPE, Silikon (Kiselgummi), Fluorplaster ex. Teflon PTFE, Glasfiber, Keramiskfiber och bestrålad polyolefin med mera.
Ett litet urval av vad för slags kablar vi även arbetar med är Installationskabel, Elektronikkabel, Nätverkskabel, Koaxialkabel, Maskinkabel, Tändkabel, Kompensationskabel, Släpkedjekabel, Robotkabel, Värmebeständigakablar, Halogenfria ledningar och kablar.
Kort sagt kan vi erbjuda Dig allt från ren standard till kundanpassade och speciallösningar. Ingenting ska vara omöjligt för PBM Kabel och våra samarbetspartner, utan vi jobbar hårt för att Du ska bli en nöjd och belåten kund. Vi hoppas på att bli Din närmaste kabelleverantör.
Tack för Ditt intresse angående PBM Kabel och våra tjänster och produkter. Vid frågor var god kontakta oss.

Vi hoppas på att inom kort att få höra från Dig.

Address: Kvartsgatan 2C, 74940 Enköping, Suède
Phone: 0171-477 900
City: Enköping
Zip Code: 74940



related searches: Gnagarsäker kabel, Kabel till solceller, DC-kabel solceller, DC kabel i mark, Solcellskabel i mark
Similar places near
Powertools Sweden AB Powertools Sweden AB 228 meter Högkvalitativa verktyg som håller länge!
WEBRA WEBRA 813 meter WEBRA gives the full support in Thermal Management; calculation, design, production ...
Albion Nordic AB Albion Nordic AB 2 km 10/10 kundbemötande!
entrétrappan.se entrétrappan.se 11 km Utomhustrappa på enklaste sätt
Comment on this business

to add PBM Kabel map to your website;