facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PE Creative AB

PE Creative AB

About

Välkommen till PE Creative's facebook-sida.

Story

Här producerar vi allt från enstycksdetaljer till legotillverkning med ett mycket stort kompetensområde! Oavsett typ och storlek på jobb så är alltid hundraprocentigt bra kvalitet en självklarhet för oss då vi jobbar både med snäva toleranser och hög finish på våra produkter!

Vår största produkt är franska balkonger. De tillverkas med småländskt glöd och vi sparar inte på krutet vad det gäller materialval, formgivning och ytbehandling.



"PE Creative är ett familjeägt företag som började tillverka smidesprodukter i Ekenässjön, Sverige. Företaget är nu ett av landets ledande tillverkare av franska balkonger, balkonger, glasbalkonger och räcken.Vi använder endast de bästa materialen för att tillverka våra produkter. Det betyder att vi använder rostfritt stål, aluminium och pulverlackerade stålmaterial. Med dessa högkvalitativa material kan du räkna med att din produkt håller i många år.En av våra största fördelar är att vi har allt under ett tak, något som säkerställer hög kvalitet genom hela kedjan från oss till dig som kund. Allt ifrån design, konstruktion, montering och lackering sker av oss i våra lokaler. Detta koncept har varit en stark framgångsfaktor för oss."
Address: Breviksvägen 57, 57596 Eksjö
Phone: 070-9310940
City: Eksjö
Zip Code: 57596



related searches:
Similar places near
Art 4 AD. Art 4 AD. 1 km About us It’s a young and dynamic media company specializing in advertising. W...
Fem punkter AB Fem punkter AB 2 km Fem punkter är en cool reklambyrå, som har en stilsäker känsla för form, färg, text o...
Reviews
Professionellt bemötande och otroligt service minded. Väldigt nöjda med vår franska balkong
Härlig personal och fantastiska produkter.
Comment on this business

to add PE Creative AB map to your website;