facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Peacify

Peacify

About

Bloggande högkänslig samtalsterapeut. Högkänslighet, personlig utveckling, känslohantering, ADHD, ADD. Drömmer om en värld där vi alla får känna att vi är ok, som vi är.



"Får du höra att du är för känslig, tänker, ältar, tar åt dig eller gråter för mycket? Blir du trött av mycket intryck? Tycker du det är jobbigt att hantera alla tankar och känslor?Välkommen till Peacify. Vi finns för dig som är, eller tror att du är högkänslig. Kanske har du högkänsliga eller känslostarka barn.Vi erbjuder inspiration, kunskap och verktyg för att skapa medvetenhet och förändring. Det gör vi genom föreläsningar, kurser, workshops, samtalsterapi, vägledande samtal, coaching, HSP-coaching, föräldracoaching, fikaträffar för högkänsliga.Vi ses online, via telefon, eller på plats i Malmö/Limhamn inomhus eller utomhus.PS. Tänk om det inte är något ”fel” på dig, eller något som behöver fixas? "

"SAMTALSTERAPI, COACHING, KÄNSLOHANTERINGFår du höra att du är för känslig, tänker, ältar, tar åt dig eller gråter för mycket? Blir du trött av mycket intryck? Tycker du det är jobbigt att hantera alla tankar och känslor?Välkommen till Peacify. Vi finns för dig som är, eller tror att du är högkänslig. Kanske har du högkänsliga eller känslostarka barn.Vi erbjuder inspiration, kunskap och verktyg för att skapa medvetenhet och förändring, genom föreläsningar, kurser, workshops, samtalsterapi, vägledande samtal, coaching, HSP-coaching, föräldracoaching, fikaträffar.Vi ses online, via telefon, eller på plats i Malmö/Limhamn inomhus eller utomhus.PS. Tänk om det inte är något ”fel” på dig, eller något som behöver fixas? "
Address:
Phone: +46708831184
City: Limhamn



related searches: Pacify meaning
Reviews
Jag har haft förmånen att lyssna på Lotta Sjöberg, diplomerad Högkänslig samtalsterapeut när hon föreläste på ämnet. Det var så bra och värdefullt. Lotta har ett genuint och personligt sätt som i kombination med kunskap och erfarenhet öppnar upp för reflektion och ökad förståelse. Är du det minsta intresserad så ger jag mina varmaste rekommendationer.
Comment on this business

to add Peacify map to your website;