facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Peckas Naturodlingar AB

Peckas Naturodlingar AB

About

Peckas Naturodlingar AB. Odlar maten lokalt och på ett hållbart sätt.

Story

Investera i - God smak, närproducerat och miljövänligt!

Peckas Naturodlingar AB (PUBL) genomför nyemission och har ansökt om notering på Nordic MTF

Nu bygger Peckas Naturodlingar upp en storskalig produktion av livsmedel som odlas på ett hållbart sätt och sedan distribueras till konsumenterna i närområdet. Inga gifter, inga utsläpp och inga onödiga transporter – bara en högkvalitativ och smakrik produkt. I november 2017 skördar vi de första tomaterna i vår anläggning i Härnösand.

Parallellt med att den första anläggningen byggs och tas i drift projekterar vi för etablering i Sveriges storstadsregioner. Efterfrågan från den medvetna mat konsumenten ökar nu snabbt och visar inga tecken på att mattas av. Vårt mål är att 2021 omsätta 230 Mkr med god lönsamhet.

Visionen om en hållbar livsmedelsproduktion delas av allt fler. Vi ska leda utvecklingen på området och därför är tiden nu mogen att planera för en expansion. Med ett snabbt växande intresse för verksamheten och bolaget är tiden också mogen för en börsnotering.

Det ligger i tiden att köpa lokalt och äta hälsosamt. De svenska konsumenterna är beredda att betala för kvalitet som aldrig förr. Och i samhällsdebatten får frågor kring långsiktig hållbarhet och ökad självförsörjning allt större utrymme.

I 20 års tid har Pecka Nygård experimenterat med kretsloppsodling och provat det mesta som går att prova. Han har haft olika fiskarter, odlat olika grönsaker och provat olika sätt att sköta odlingen, men hela tiden med en sak gemensamt – resultaten har varit mycket goda.

Vi har börjat resan mot mer klimatsmart mat för Sverige.

Investeringsmemorandum
http://www.peckas.se/investeringsmemorandum/

Teckningsanmälan
http://www.peckas.se/teckningsanmalan/

Följ oss på Facebook
https://www.facebook.com/peckasnaturodlingar/

Reportage om Peckas Naturodlingar i SVT
https://youtu.be/6aFCL8UrwAs

Frågor besvaras av
VD Hugo Wikström
[email protected]
0705343001

Address: Verkstadsvägen 19, 871 54 Härnösand Härnösand
Phone: 0611505490
City: Härnösand
Zip Code: 871 54 Härnösand


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Agtira
Reviews
Svenska tomater som är fantastiska. Peckas Naturodlingar har utvecklat ett unikt system för kretsloppsodling av tomater och regnbågslax. Fiskarna ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet som går tillbaka till fiskarna - allt tas med andra ord tillvara på ett naturligt sätt. Systemet har utvecklats under 20 år med goda resultat. ICA Maxi BEA Svedmyra säljer nu Peckas tomater.
Härligt att vi kan köpa era fantastiskt smakrika tomater i vår icabutik Valla på Frösön. Ett litet men känslomässigt ljus i mörkret : Smaken får mig att minnas barndomens solvarma tomater jag plockade och åt direkt från plantan
Härligt med svenskodlade smakliga tomater köpte dessa på lidl i örebro denna vecka hoppas Lidl fortsätter sälja dessa mycket godare än importen som oftast smakar inget alls.... Lycka till....
Har inte besökt platsen
Väldigt bra Eco tomater och fiskar.
Framtiden för god mat. Älskar Peckas tomater!
Innovativt, aquaponisk odling med fiskodling
Översatt av Google Utvecklare av foodtech-lösningar, fokuserad på aquaponics. Original Developer of foodtech solutions, focused on aquaponics.
Comment on this business

to add Peckas Naturodlingar AB map to your website;