facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pelles Rökeri i Grundsund

Pelles Rökeri i Grundsund

About

Välkommen till Pelles rökeri.
Krogen med havet som närmsta granne.

Story

Välkommen till Pelles rökeri i vackra Grundsund.
Krogen med havet som närmsta granne.



"Krogen med havet som närmaste granne!Med en magisk utsikt över Västerhavet, erbjuder vi mat lagat från grunden med en tydlig tyngdpunkt från havet!"
Address: Östra kajen 20, 45179 Grundsund
Phone: +46523-21274
City: Grundsund
Zip Code: 45179


Similar places near
Smultron & Tång Smultron & Tång 192 meter Restaurang
Reviews
Hälleflundran är toppen. Dagens fisk var sej och smakade inte lika bra.Mat: 4/5
Mycket god mat. Trevlig personal. Härlig atmosfärMat: 5/5
Perfekt läge! Tråkigt att man inte får köa om inte alla i sällskapet är där, hade varit skönt om man då blivit hänvisad till en lounge för att kunna beställa en dryck medans man väntade, eller iaf fått alternativ att tex beställa till personen som var på g. Hade höga förhoppningar på räkmackan men små portioner, brödet var jättehårt och gick knappt att dela, tyvärr inte så mycket smak utan fick själv komplettera med salt och peppar. Trevlig personal som var pålästa om drycken.
Fantastiskt läge, profetionell och trevlig personal. God allergi kunskap. God mat. Alla i sällskapet var nöjda. Hundar fick vara med under bordet :
Mycket serviceinriktad personal som inte behöver gå en charmkurs. Alla behandlas lika trevligt. Godaste räkmackan jag ätit! Mycket nöjd med besöket!!Mat: 5/5
Väldigt trevligt läge i hamnen med utsikt över havet. Trevlig personal som hjälpte vårt stora sällskap att få ett bra bord. Åt en räksmörgås som var väldigt god och generös storlek, även om den prismässigt var i högsta laget.
God dagensfisk, utmärkt service, härligt på bryggan vid havet.Mat: 5/5
Vill du avnjta en riktigt god räkmacka så är det verkligen Pelles rökeri som gäller. Enligt mitt tycke den godaste räkmackan på västkusten, från första till sista tuggan. Övrig mat var också väldigt gott. Längtar redan tillbaka.
Denna utsikten från verandan var som en tavla... Fantastiskt!! Personalen väldigt trevlig och maten väldigt god. Väl värt ett besök!! Vi återkommer gärna.
Vi hade inte bokat men frågade om det var möjligt med takeaway av deras räksmörgås. Hovmästaren sa att det är inget som de hade som alternativ men skulle kolla med köket. Efter 1min var hovmästaren tillbaka och glatt meddelade att det var okej. Tack för hjälpen och den trevliga pratstunden i barwn medans jag väntade.
Comment on this business

to add Pelles Rökeri i Grundsund map to your website;