facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pensionat Bryggan

Pensionat Bryggan

About

Ett underbart boende mitt på Smögenbryggan!

Story

Pensionatet har under vintern totalrenoverats. Med nya sängar, tv, kylskåp, wi-fi och en marin, hemtrevlig atmosfär i alla rum, gör det Pensionat Bryggan till det mysigaste och trevligaste stället på Smögen. Ni har havet och bryggan som er närmsta granne, med allt vad det har att erbjuda. Restauranger, shopping,
närlivs, utflykter,sol och bad finns självklart nära till hands.

Hjärtligt Välkomna!

Address: Hamnen 5, 45651 Smögen
Phone: +4652332900
City: Smögen
Zip Code: 45651


Similar places near
Smögens Gästhem Smögens Gästhem 45 meter Väldigt överpriset för det man fick. Fläckar på lakanet, små märken och små hål i väg...
Wallentinska Huset Wallentinska Huset 101 meter Vill du kunna kasta en sten i vattnet vid bryggan? Då är läget perfekt! Räkna inte me...
Sea Lodge Smögen Sea Lodge Smögen 395 meter Rummen var i minsta laget, men helt okej. Personalen var super, väldigt trevliga och ...
Smögens Hafvsbad Smögens Hafvsbad 452 meter Trevligt ställe. Rummet var rent med skön säng. Maten var övervägande väldigt god. Rå...
Reviews
HYR EJ oseriös ägare.Ägare även till Wallentinska huset. Bokade rum på pensionatet 26-28 augusti.Ringde och avbokade rummet 8 augusti.Först efter att ha lämnat meddelande på telefonen och hotat med att göra en polisanmälan,så swisha han mina pengar den 1 september25 dagar efter avbokningSvarar inte när man ringer eller mailar.Ringde till hans mobil,pensionatet och Wallentinska huset.
Läget är fantastiskt, rummen är bra MEN servicen är kass. På hemsidan står det att det ingår frukost. Vid incheckning får vi besked att vi kommer att få frukostbiljetter till ett annat ställe då pensionatet inte har frukost själva. Vi ska få frukostbiljetter inlagda på rummet. På kvällen har frukostbiljetterna fortfarande inte kommit. Vi får ingen kontakt med personalen, varken via telefon eller mail. Vi provar igen på morgonen fortfarande inget svar. Vi går dit där personalen sagt att frukosten ska vara, det visar sig att de har inget samarbete med pensionatet. Det slutat med att vi får köpa frukost själva. KASST .
Bra läge mitt på Smögen bryggan. Ingen bistro den restaurang som finns hör inte till pensionatet. Lite dåligt med info från pensionatet, svåra att nå. Info på hemsidan stämmer inte med verkligheten. Boendet är inte prisvärt. Tar betalt efter läget.
Charmigt rum, men det är precis ovanför bryggan där det är högljudd fest. Kanske vissa rum passar bättre än andra att bo i eller att det är ok när det ej är högsäsong. Vi var tyvärr tvungna att hitta ett annat hotell iom att det var som att ha en fest i rummet bredvid.
Bättre läge än så här är det svårt att hitta. Personalen var även väldigt trevlig. Stort plus för oss som kör motorcykel var att vi kunde parkera direkt utanför dörren. Tyvärr var inte bistron öppen p.g.a. av corona. Kan rekommendera.
Jättefint och fräscht ställe!! Rummet var fint inrett i härliga färger. Väldigt mysigt, ljust och bra luft. Jätteskön säng inklusive täcke och kuddar. Balkong med sittdynor att använda vid behov. Badrock och handdukar. Persienner på alla fönster, bra mörkläggning. Lugnt och tyst ställe. Terrass. Frukosten, det fanns smått och gott att välja på helt lagom buffé, gott bröd, juice, yoghurt, pålägg och andra tillbehör. Det kändes verkligen personligt och hemtrevligt, att det var delad toalett/dusch var inga som helst problem. Även i receptionen/bistron var känslan väldigt trevlig och lika fint där som i rummet. Personalen gav ett trevligt bemötande och bra service. Är mycket nöjd med vistelsen på Pensionat Bryggan! Det är inte fel att det ligger mitt på bryggan heller.
Måste vara bland de absolut bästa boendena på Smögenbryggan. Vi hade rum med balkong precis över bryggan och det såg jag inte på något annat boende. Rent och fräscht och väldigt god frukostbuffé. Väl värt ett besök!
Vackert rum med utsikt över havet. Små vackra detaljer i det lilla, de har lyckats bra med ett genomgående tema på hela pensionatet. Fantastiskt god mat och engagerad och serviceinriktad personal. Ett ställe att stanna längre på. Smögen i sig utan massa sommarturister är en lisa för själen.
Underbart pensionat med mysiga rum och en fantastiskt terass med utsikt över bryggan. Frukostbuffén är god och trevligt bemötande av personalen. Rekommenderas varmt!
Trevligt pensionat vid Smögen bryggan. Fin utsikt men Smögen är Smögen när det är högsäsong så man får stå ut med aktiviteterna kvälls o nattetid.
Comment on this business

to add Pensionat Bryggan map to your website;