facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pensionat Styrsö Skäret

About

Pensionat skäret uppfyller de krav det ställs på en förstklassig middag eller en kreativ arbetsmiljö.Välkomna!

Story

På pensionat Skäret kan du i en avslappnad och elegant miljö uppleva skärgården i allt från vinter till sommarskrud. Pensionat skäret uppfyller de krav det ställs på en förstklassig middag eller en kreativ arbetsmiljö.

Det lilla stället med den stora omtanken.

Välkomna!

Address: Skäretvägen 53 , Styrsö 430 84, N, SE
Phone: +46 31 97 32 30
es.terakstanoisnep@ofni
City: Styrsö
Zip Code: 430 84



related searches: styrsö skäret lunch, gothenburg archipelago, donsö, vrångö, styrsö värdshus, styrsø skaret, styrsö bratten
Reviews
Bara som pricken över i ett plus trevlig personal och fina mysiga rum med båttema så lugnt och rofyllt tre rätters middag kan jag varmt rekommendera o frukosten är helt otroligt god allt är "Ekologiskt" Detta Stället är öarnas Pärla, Känner sig så välkommen när man går in genom dörren så känner jag att här vill jag stanna längre, tredje gången i Sommar Som Jag o Min Syster Har Varit Här. Vill Bara Tacka Ylva och Ola Som Har Detta Fantastiska Pensionat Styrsö Skäret Som Satt Sin Prägel På Hela Härliga Stället. Som Tyvärr Inte Får Ha Det Kvar För Ägaren Och Det Är Stor Skam, Så Därför Kommer Vi Aldrig Att Komma Tillbaka Igen Utan Ylva och Ola Blir Det Aldrig Detsamma Mer Plus Personalen. Så Vi Skickar De "STÖRSTA KRAMAR FRÅN OSS TILL ER ALLA
Det är en sådan pärla! Från det att du går in över tröskeln tills du lämnar! Maten ljuvligt god, vinet likaså. Ägarna och Personalen är helt underbara! I åratal har vi åkt hit. Både privat och med jobbet. Det har Alltid varit Fantastiskt!!! Bedrövligt att dom måste stänga! Kommer sakna er! Alla kramar till er och er fantastiska personal
En fantastisk mysig oas med antik och romantisk inredning. FANTASTISKT god mat!! Var här på yogahelg 9-10mars och var jättenöjd med allt. Räkmackan jag åt till lunch var jättegod men jag hoppas de byter ut brödet då man hade behövt en såg för att komma igenom *haha* så en vanlig hederlig hönökaka eller nåt i den stilen hade varit mycket bättre och enklare att äta. Kan varmt rekommendera att åka hit. Jag lär komma tillbaka igen!
Mycket trevligt ställe med väldigt god mat! Stämningen och inredningen i de öppna ytorna var tidsenlig från grundandet antar jag. Alla måltiderna var väldigt goda och de kan tillreda fisk väldigt bra, mycket goda tillbehör och till middagen ett väldigt uppskattat ihopsatt vinpaket. Rekommenderas!
Oerhört trevligt bemötta. Vi åt gourmetpaketet och de flesta rätterna låg och nosade på fem stjärnor. Köksperosnalen var frikostig med att berätta hur det tillagas. Skall åka hem och grava en äggula och plocka med mig lite kvanne från ön.
Har varit här privat och jobbet. Alltid mycket bra och trevligt bemötande. Nu åt vi dagens fisk som var halstrad lax Perfekt tillagad. Soppa som förrätt. Ta båten från Stenpiren tor så får ni en tur i Göteborgs hamn också!!
Härlig romantisk atmosfär, underbart goda fiskrätter, trevlig omtänksam personal... ja bara en massa gott att säga. I mormors rum sover man mot skogen och slipper morgonsol i ögonen.
Så härlig atmosfär. Jätte god lunch med fint dukade bord. Våra gäster från Holland var så glada att de fick komma ut till skärgården. Tack för en underbar dag. Jag kan rekomendera Styrsö Skäret.
En otrolig upplevelse med fantastisk mat och en underbar personal! Lugnet som pensionatet ger, lägger sig över en, och stannar i flera dagar. Rekommenderas av det varmaste! Vi är precis inne på det 5e året i rad vi besöker pensionatet, och kommer alltid tillbaka.
Mycket god mat, jätte trevlig personal. Fin plats om man vill finna lite lugn och ro men samtidigt att kunna få njuta en stund.
Comment on this business

to add Pensionat Styrsö Skäret map to your website;