facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Peony

Address: Skulptörvägen 4 , Johanneshov 121 43, AB, SE
Phone: +46 8 508 600 62
City: Johanneshov
Zip Code: 121 43


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 17:00-22:00


related searches: Peony johanneshov restaurant, Peony johanneshov menu, Peony johanneshov age, China Stockholm, Ho's Kina, Chongqing Stockholm
Reviews
Genuin mycket god mat, mycket trevlig spontan personal med mycket glädje. Väl värt ett besök, rustik miljö ger karaktär för besöketMat: 5/5
Helt klart den bästa kinesiska maten jag ätit i Sverige! Fantastiskt och en hel meny med vegansk mat. Framför allt är damen som jobbar vid kassan — rolig, hjälpsam och känner alla. Kommer gärna tillbaka när som helst!
En av mina favoritrestauranger i Stockholm! Jag äter mest vegetariskt, och rekommenderar starkt deras fiskdoftande aubergine som, trots namnet, inte har något att göra med fisk samt deras jia chang tofu. Mapo tofun är förstås också en klassiker! Dessutom är ägaren alltid väldigt trevlig. Vegetariska alternativ: Många goda vegetariska rätter att välja på! Flera rätter med grönsaker och/eller tofu, samt en svamprätt och en potatisrätt.
Framförallt personligt, ett lyfte ovan gängse kinarestaurangen, de som fortsatt finns kvar.I källaren på ett bostadshus äter man med fördel mat från det chili starka regionerna i Kina Omhändertagande ägarinna på platsMat: 4/5
Otroligt god kinesisk mat. Möttes med glatt humör o trevlig stämning när vi skulle in och beställa. Vi beställde Sichuan med grönsaker, spicy beef och Crispy duck i sichuan sås. Allting smakade riktigt bra och fräscht! Trots att det var mycket folk där inne som beställde mat så tog det inte mer än 15min att få våran beställning. Rekommenderar stark deras crispy duck, smakar otroligt bra.
Jag har provat nästan alla hotpots i stan och Peony är den tveklöst bästa! Du får ett stort urval av kött, grönsaker och nudlar + en fantastisk buljong. Kom ihåg att äta allt i rätt ordning, så att du orkar allt : oCh kom ihåg att boka i förväg! När du kommer till bordet förstår du varför, det ligger mycket förberedelse bakom denna hotpot
Sämsta biff-szechuan jag någonsin ätit. Billiga ofräscha ingredienser och såsen smakar vatten med chili. Usch. För 200 kr borde det vara sååååå mkt bättre. Inte nämna lokalen.
Man kan acceptera en dryg och otrevlig servering om maten håller hög kvalitet. Det gör den tyvärr inte. Det sägs att detta är en restaurang som serverar ”autentisk” mat från Sichuan. Det påståendet stämmer inte detta kommer från en som har varit i Sichuan ett flertal gånger. Om man inte ens kan koka ris, verkar det sannolikt att man kan göra något annat bra? Riset var i princip osaltad gröt och trots att man beställde olika rätter var det samma sås med olika dåliga råvaror i.
Om ni vill äta riktig kinesisk mat är detta restaurangen för er. De har fem olika grader för vilken styrka man vill ha maten, ett plus för sichuan-mat som är känd för sin starka mat.
Har ätit här en gång tidigare och tyckte då maten var väldigt god. Tyvärr när jag tillsammans med sällskap igår skulle äta där fick vi från början ett riktigt kort bemötande. När jag sedan, efter att ha sagt att jag önskade vegansk mat och servitrisen bara lagt fram menyer och pekade på dom vegetariska alternativen, åter frågade om samtliga av dessa även gick att få veganska blev hon ännu otrevligare. Hon sade något om ”jeeezuuuzzz” och ”hur svårt ska det vara” så beslöt vi oss för att lämna det här stället fortare än kvickt och kommer garanterat inte tillbaka igen. Tack och hej!
Comment on this business

to add Peony map to your website;