facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for People Västervik

People Västervik

About

people are different, because you are

Story

Vi på People vill utmana den rådande bilden av vad en frisör förväntas vara, våga gå vår egen väg och utmana normerna. Idag är vi nio stolta medarbetare som älskar det vi gör varje dag.



"Frisörsalong med höga ambitioner där både personalen och miljön levererar på alla sinnen. Stolta över att blivit utsedda till Årets Frisörföretag i Sverige 2019 och finalist i Nordic Salon design of the year samma år."
Address: Båtsmansgatan 28, 59330 Västervik
Phone: 0490-318 00
City: Västervik
Zip Code: 59330



related searches:
Reviews
Trevliga och blev ompysslad, dock inte så nöjd med slingorna då de knappt syntes. Klippning bea
Klipptes av Beckis och är så sjukt nöjd. Känner mig extremt ompysslad och så fin i håret Trots att jag kanske inte är bäst på att förklara hur jag ville ha det så förstod hon precis. Mycket avslappnad stämning över hela stället. Kommer lätt bli stammis.
Har aldrig någonsin kommit gråtandes från en frisörsalong innan. Dem lyckades slinga mitt hår så himla snyggt, fick bort mina gula toner och var så tillmötes gående. Det hade även råkat bli fel i min bokning så tiden skulle inte räcka till att fixa mitt hår. Men dem samarbetade och lyckades lösa det hela på ett så himla bra sätt. Kommer bara fixa mitt hår här i framtiden.
Bad om en kall toning och inte ens en vecka gick och håret är redan gult, fick löshår insatt men mitt korta riktiga hår syns på skallen ändå så det ser inte bra ut men annars var det bra personal
Jag är så nöjd att bli förstådd ock fick färgen som jag vill.Tack Nora!
Det må va lite högre pris än andra men det är utan tvekan värt varenda öre, riktigt trevlig och kunnig frisör. Smidigt att kunna boka online.
Marie är helt suverän, så duktig och lyhörd för vad kunden vill ha samtidigt som hon hjälper sin praktikant. ELOGE till dig och övrigt Maths
Var på semester i Västervik och bokade tid hos People. Mycket nöjd med nåde bemötande och hantverket. Tack för fin färg och klipp Nora.
Comment on this business

to add People Västervik map to your website;