facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Percy's Kött

"Kött & Delikatessbutik i Norrviken grundat på 1960-talet. Här görs all mat från grunden.Personlig service och kvalitet kännetecknar verksamheten."
Address: Kistavägen 2A , Sollentuna 192 67, AB, SE
Phone: +46 8 754 43 30
City: Sollentuna
Zip Code: 192 67


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00


related searches: Percys kött sollentuna age, Köttfabriken, Kötthallen, Gårdssällskapet
Reviews
Super trevlig personal och utmärkta produkter till bra priser. Deras matkuvert enormt prisvärda. Tack Mvh Svasse
Stockholms bästa kött? Utan tvekan ja! Fantastiskt urval, kunnig personal, hållbart tänk och prisvärt. Percys får full pott och är der rivna stället att gå till om man vill vara säker på att få något riktigt bra och gott. I jultider är det viktigt att ha gott om tid. Köerna ringlar sig långa, vilket bara är ett ytterligare bevis på den uppskattning de har från de som handlat hos dem tidigare.
Alltid bra, mycket trevlig personal och framför allt bra kött mm.
Har handlat på Percys i många år och och har alltid fått bästa service och högsta kvalitet på råvarorna. Helt enkelt bäst!
Alltid trevligt bemötande, även när det är mycket folk, vårt standardställe för pajer, bra kvalitet på färdiglagat, såser o röror, rekommenderar starkt ett besök om du inte varit där
Trevligt. Riktigt bra mat/kött uppskattas. Vad som inte uppskattas är så många i butiken samtidigt... Därav bara fyra av fem stjärnor! Folk som köar SKALL vara utanför butiken till deras tur. Man har satt upp en tavla med könummer väl synligt utifrån, men få verkar fatta varför... /Mvh
Beställde mat till vårt bröllop av Oscar på Percys. WOW säger jag bara, vilket bemötande vi fick från första början. Oscar var väldigt flexibel och lyssnade på våra tankar för att sedan komma med förslag och bolla idéer. Slutprodukten av beställningen var fantastisk och vi åt med glädje resterna som blev över efterföljande dagar. Oxfiléns mörhet saknar ord och kantarellpajen gick åt innan alla gäster fick chansen att smaka. Vi kommer definitivt att ha Percys i åtanke nästa gång vi behöver högkvalitativ mat.
Otroligt sortiment av både färskt och fryst kött, samt pajer i alla former
Trogen kund sen drygt 15 år, alltid fint sortiment med fint kött, pannfärdigt, korvar, skinkor, ostar, pajer och allsköns möjliga tillbehör. Har nog aldrig hänt att jag bara gått in och köpt det jag tänkt - det blir liksom alltid mer, man handlar helt klart med ögonen. Trevlig och kunnig personal gör sitt till - man känner sig välkommen och alla inblandade är bara ute efter att skapa otroligt bra mat - främst för oss köttätare. Senast idag blev det 2 sommarlådor med Black Angus kött - varav den ena lådan till mina föräldrar, vi kompletterade med olika butiksgjorda såser, kryddsmör och lite kallskuret. Oslagbart!
Jajamensan! Här säljs alla typer av köttbitar till fisk! Från den dyraste wagyun till den billgaste av såsarna! Bra sortiment av både fisk samt kött. Rekomenderar starkt.
Comment on this business

to add Percy's Kött map to your website;