facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Perderline

Perderline

About

F d hembryggeri (Beerderline i Gävle) som numera är ett ställe för mångsyssleri och incheckning..



"Du kan nå polisen dygnet runt. Ring 112 vid pågående brott och akut fara. Använd polisens webbplats för att anmäla brott, lämna tips, boka tid för att ansöka om pass, begära registerutdrag eller för att se vad som händer lokalt."
Address: Backa Gårdsväg 1, 76198 Norrtälje, Suède
Phone: +46721695688
City: Norrtälje
Zip Code: 76198


Reviews
Vill bara säga ett STORT TACK för ett trevligt bemötande och för att ni gjort att kanonjobb i samband med stölden av min mc. Från anmälan till meddelande om att den hittats tog det bara 4 timmar Mvh Leif
Skulle förnya mitt id-kort de trevliga samt han gav mig info att hämta ut de några stationer där minst väntetid på hämta det.
Trevligt ställe blir man lite för rund om foten erbjuder dom rum över natten och eskort på vägen dit, trevlig personal. Möjligen är rummen lite små, men å andra sidan så när du blir bakis så struntar man i så små petitesser. Dock ingår inte frukost på morgonen och du får städa själv om du stökar till det, det är naturligtvis ett minus. Ett tips och något att komma ihåg är att dom är nästan löjligt noga med lagen, blir sura miner om du berättar att du så bara gått mot röd gubbe. Tjänstebilarna är lätta att känna igen och trevliga att åka i, finns både minibuss och personbil alla med samma logotype och ljusramp. Personalen är alla klädda likadant och det ger en liten gammalmodig men betryggande känsla, 4 av 5 möjliga blåljus från mig. Betydligt bättre än många andra polisstationer jag övernattat på. Ett stort pluss är att du även kan fixa pass och ID kort här av någon konstig anledning bör dock göras i nyktert tillstånd jag tror heller inte den tjänsten är öppen för nattgäster.
Tack så mycket för idag! Du räddade vår semester
Var inne på polisstationen för att lämna en nyckelknippa jag hittat det var ett mycket otrevligt bemötande o var nästan som att jag skulle be om ursäkt att jag störde!
Trevligt, bra bemötande,
Blev verkligen glad att ni kom och tog hand om den påkörda katten på Bolkaväen,i tosdags kväll. All heder till er
Beställde och hämtade pass här åt våra barn och det gick väldigt smärtfritt.
Snabb och bra service
Trevligt bemötande samt bra service
Comment on this business

to add Perderline map to your website;