facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Permobil Bilanpassning

Permobil Bilanpassning

About

På Permobil Bilanpassning anpassar vi din bil efter just dina behov.

Address: Ivarshyttevägen 7A, 13238 Hedemora
Phone: 0225774000
City: Hedemora
Zip Code: 13238



related searches:
Reviews
Ni är så duktiga jag har besökt er idag
Fantastisk personal som gör allt för att hjälpa sina kunder. Pålästa, kunniga, ärliga och snabba. Behöver du hjälp med att HK-anpassa din bil så är det hur du ska vända dig!
Jag är jätte nöjd Idag för att anpassa mina bil
fantastisk service, professionell hjälpsam personal
Jag fick en bra god hjälp med min bil. Av en mkt duktig kille som heter Andreas, och han är chef. Och inköpare av olika bildelar med mera. Som för oss som är rörelsehindrade, och vi som har anpassade bilar.
Fantasisk service och lösningsfokuserade. Här finns inga problem som inte går att lösa!
Finns ingen företag på samma nivå i norra Europa när det kommer till att handikappanpassa fordon, kliniskt rent, välorganiserat och yrkesskicklig personal som man lyckats behålla. Hedemora kommun borde va stolta.
Kanonbra firma som anpassat min bil , den första delen, minirattsystemet, utan dom & Ortman i Umeå hade jag inte haft möjlighet till att köra bil. Det mest skrämmande är att FK inte betalar ut till bilstöd så ofta & det drabbar ju dessa företag negativt , för att inte säga vad de drabbar oss som behöver anpassa en bil...
Bra och proffesionellt arbete på 4 av våra bilar.
De ger bra och seriösa svar på de olika frågor som man kan ha. Det de inte vet tar de oftast reda på inom en skälig tid och återkommer.
Comment on this business

to add Permobil Bilanpassning map to your website;