facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Persborgs Brygga

Persborgs Brygga

About

Bryggan och byggnaden kan hyras för olika arrangemang maj-sept. Födelsedags- och bröllopsfester, utställningar, musik- och företagsarrangemang. 076-2432525

Address: Sjurberg Persborgsvägen 3, 79532 Rättvik
Phone: 076-243 25 25
City: Rättvik
Zip Code: 79532


Similar places near
Dala Artist & Event AB Dala Artist & Event AB 3 km Vi gör olika evenemang och event, själva och med andra, bokar och förmedlar artister...
Björstugan Björstugan 5 km Vill åka skoter där.Rum: 5/5
Dalhalla Dalhalla 6 km Jättebra konserterna! Ljudet blir stärkt eftersom att det är ett hål. Bra också att...
Reviews
Detta var första gången i mitt liv som Jag höra talas om Persborgs Brygga av en nära vän. Han bestämde att vi skulle åka dit och besöka Persborgs Brygga redan samma dag som han berättade för mig om. Det var hur vacker miljö som helst dör och vi kunde se några besökare som badade vid stranden strax nedanför bryggan. När vi kommer till slutet på bryggan möter vi ett relativt stort familjesällskap där jag uppskattade att åldern på individerna var varierade från 10 år och åndaå upp till 80 år. De flesta av dom låg och solade medans några förtärde medhavd mat och dryck.
Så himla vackert, i synnerhet när sjön ligger spegelblank Perfekt ställe för en medhavd fika i solskenet.
Vacker lokal för bröllop och fest med fantastisk utsikt
Mysigt ställe fika medtaget.
Underbar plats i Siljan. Så härlig byggnad i gammelstil. Mysigt, romantiskt och bara helt underbart.
Även om jag aldrig har varit på något event anordnat på platsen är det inte ovanligt att jag, med eller utan sällskap tar mig ut till bryggan för att grilla, njuta av utsikten och, beroende på årstid, bada. Underbart ställe för en picknick och ytterst pittoreskt. Rekommenderar verkligen. Ett förslag är att hyra kanot på Stiftsgården eller campingen minns inte om de har och paddla ut för en underbar halvdagsutflykt.
Fin historisk plats där det som gick att räddas efter brand nr 2 har räddats. Kallbadhuset har återskapats efter hur det var "på den gamla goda tiden", en vacker syn. Badhuset frontas av ett stort trädäck där man antingen kan solbade eller bara sittande känna hur det romantiska sinnelaget boostas under valfri solnedgång.
Såå vacker " festlokal" för tex bröllop och andra högtider. Man kan även båda intill
Vackert uppbyggt med fri utsikt mot siljan och dess stränder men tyvärr inget fik eller liknade .
Härligt utsikt och en fin byggnad! Lokalen på bryggan kan hyras och användas till diverse festligheter.
Comment on this business

to add Persborgs Brygga map to your website;