facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pershagen Thai Wok Sushi

Pershagen Thai Wok Sushi

About

På Pershagen Thai wok Sushi gör vi god och fräsch mat. Ät här eller ta hem.

Story

Thai och sushi restaurang
Take away

Address: Nyköpingsvägen 75, 15139 Södertälje
Phone: 08-225999
City: Södertälje
Zip Code: 15139


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Wai Thai Food, Pershagen restaurang, Thai Södertälje, Al Forno Pershagen, Sushi Södertälje, Thai Södermalm
Similar places near
Nois Thaimat Nois Thaimat 4 km En restaurang som erbjuder kanonmat till en bra peng. Personalen möter en med ett lee...
Bangkok Thai take away Södertälje Bangkok Thai take away Södertälje 5 km Mycket god thaimat och thailändsk öl och dessert med glass och friterad banan och got...
Parn thai take away Parn thai take away 5 km Personal vid baren trevlig men mat.. . Thaisk bara av namn .... Glömde kryddor ???
Moraberg Thai Take Away Moraberg Thai Take Away 6 km Inget speciellt ambiente. Service var ok. Mat var väldigt gott, varmt färsk! Mat t...
Järna Thai Takeaway Ab Järna Thai Takeaway Ab 8 km Jämte OKQ8 i Järna hittar du denna thairestaurang. Här serveras en lunchbuffé med mån...
Reviews
Av ren slump hamnade jag på denna thairestaurang. Utbudet är bra och lokalen är hyffsad storlek. Trevligt med uteservering! Det är för min del inget superspeciellt med maten, har däremot bara testat en rätt. Sambon sa att sushin var rätt bra, men inget jättespeciellt. Det stora plusset är trots allt personalen. Väldigt trevliga och tillmötesgående, det gillas starkt! Om jag har vägarna förbi Södertälje så kommer jag nog återvända. Men en stark fyra får de i alla fall!
Nötallergiker? VARNING! Fick av misstag en nöt jordnöt eller cashew i min röda kyckling curry-rätt. Ledde till en kraftig allergireaktion. Gav dem direkt feedback om missen och även dagen efter åt då på restaurangen bredvid. De menade att det kan hända att de råkar tappa ner en nöt i grytan när de tillagar en rätt bredvid... Jag påtalade att konsekvenserna kan vara ödesdigra. Så är du väldigt allergisk - undvik detta ställe, alt. var mycket uppmärksam och be dem vara särskilt noggranna vid tillagning. För övrigt goda rätter och trevligt bemötande. Kyckling ingefära är fräsch och min favorit här. Röd curry är rejält stark och har mycket sås, serveras i skål.
Vansinnigt gott och bra tryck i röd o gröncurryrätterna. Hamnade här av en slump och har därefter sett framemot mina luncher på Pershagens Thai, vilket blir en till två ggr/vecka skulle plätt-lätt kunna äta här samtliga dagar i veckan.
Bästa thai maten i Stockholm! Inte bara det, sushin är utsökt och topp fräsch. Ät på plats i en genuin miljö med inspiration från Thailand på väggarna, eller på uteserveringen. Ta med går också vilket är perfekt om man vill sitta vid vackra Brandalsund och äta sin måltid.
Snabb och trevlig service, bra priser och supergod mat, hit åker jag gärna igen!
Efter två besök så blir mitt betyg 5/5 Vällagat o mycket gott. Nr 11 Choo Chee Talay medium, superb. Nr 18 Pad Ped Stark med kyckling, mums. Take away men någon gång ska jag sitta kvar. Är nyfiken på Som Tam Thai Rekommenderar.
Brukar inte skriva recensioner men detta var bland de godaste gröncurrys ätit och det säger en del. Åt med tofu så kan inte uttala mig om köttet. Sambon var även nöjd med sin wok! Bra pris, lugnt om folk. En pärla vid råkade hitta på väg hem från semestern.
Varje vecka i drygt fyra års tid har vi kommit hit. Fantastiskt god mat och trevligt bemötande.
Likt andra thaiställen så är man lite snål med riset. Valde grön curry,. Starkt och gott. Rekommenderar!
Mysigt litet ställe med uteplats på sommaren. Buffén är mycket god men var försiktig med att önska stark mat, därför att "stark" betyder exakt just det. Personalen är trevliga och tålmodiga. En parantes: stället kan tyckas ligga avsides men bara 800 m bort ligger påfarten på E4:an, i riktning såväl mot Stockholm som Helsingborg. Ytterligare 500 m bort ligger pendeltågs-, regional- t.ex mot Arlanda samt fjärrtågsstation.
Comment on this business

to add Pershagen Thai Wok Sushi map to your website;