facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Personlig Träning - Movement

Personlig Träning - Movement

About

MOVEMENT - friskvårdsföretaget som ger dig träning och kostrådgivning efter dina förutsättningar med mig som Personlig Tränare för företag, föreningar eller privat, enskild träning

Story

Movement Inspiration till kost och motion
Personlig Träning – Hemma
Jag kommer hem till dig! Träningen blir effektiv och du sparar din energi. Jag tar med mig de redskap vi behöver. Enkelt va?
Nå dina träningsmål och ändra din livsstil! Tillsammans skräddarsyr vi ditt tränings- och kostprogram efter dina förutsättningar och önskningar så det passar dig. På hemmaplan Jag strävar efter att arbeta med helheten – din kropp, dina inre styrkor och din kost. Du ska bo på Mälaröarna – för resor bortom Drottningholm tillkommer reseersättning.

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du tränar på motions- eller elitnivå. Min främsta uppgift är att vägleda dig till en säker och effektiv träning som hjälper dig att nå dina mål på bästa sätt. Jag motiverar och inspirerar dig till en bättre hälsa genom att lära dig nya övningar och ge dig kunskap om hur din kropp fungerar.
Vid första mötet så görs en noggrann hälsodeklaration. Hälsodeklarationen skickas till dig via mail, som du fyller i och skickar tillbaka inför första mötet.


Välkommen!

Address: Hampvägen 23, 17835 Ekerö
Phone: 0760824835
City: Ekerö
Zip Code: 17835



related searches: Personlig träning movement ppt
Similar places near
Mälarö träningsverk - Verket Mälarö träningsverk - Verket 2 km Fräscht gym. Stort och bra utbud.
Comment on this business

to add Personlig Träning - Movement map to your website;