facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Perstorp Vårdcentral

Address: Bryggaregatan 15, 284 32 Perstorp
Phone: 0435-666330
City: Perstorp
Zip Code: 284 32


Reviews
Mycket bra bemötande av såväl läkaren, Ali, samt övrig personal. Har själv arbetat inom vården och värdesätter professionalism då "patienten" kan vara diffus och orolig. All heder åt Er på VC Perstorp.
Otrevlig läkare och kände inte ett bra bemötande. Mycket förvirring och för lite information
Min dotter som mår oerhört dåligt fick höra av läkaren att :Du ser ju frisk ut. Hoppas verkligen att denna läkare någon gång kommer att drabbas av psykisk ohälsa. Är så arg och ledsen och att personer som jobbar inom vården kan bete sig så här finner jag helt otroligt.
En fruktansvärd vårdcentral. Ointresserade och nonchalanta läkate. Stäng den!
Komma att byta så fort så möjligt därför att läkaren som jag pratade med idag visst ingenting om min sjukdom, och ville ge mig två mediciner som är det samma bara med olika namn. När jag sa det till han la han på luren. Samtidig fick en sjuksköterska översätta för han därför att hans svenska inte var bra alls. Kunna man ge dem 0 stjärnor fick dem det.
Sämsta vårdcentral jag varit på, inkompetenta läkare och lyssnar ej på patienten
Fick vänta 20 min efter avsatt tid. Svårt att förstå läkarna när deras svenska inte är bra. Besökte annan vct där jag kunde föra dialog med läkaren och fick den hjälp man betalar för vården. Rekommenderar inte dessa.
5/5 stjärnor. Man får snabbt en tid givetsvis om man är bedömd att behöva det Sen vill jag höja Dr Johannes A. Oerhört kompetent både socialt och medicinskt.
Slösa inte bort din tid med den här VC. man får bättre svar om man frågar Google.
När jag har bokat en tid på vårdcentralen så är doktorerna minst 15 minuter sena varje gång jag har varit där, det finns även nästan bara utländska äldre doktorer som knappt kan svenska och därför är svåra att förstå.
Comment on this business

to add Perstorp Vårdcentral map to your website;