facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Perstorps Aktivitetssällskap

Perstorps Aktivitetssällskap

About

Ideell skate-/BMXförening i Perstorp.

Story

Då detta är en ideell förening så kommer vi inte att tjäna några pengar på det vi gör. Alltså är föreningen ständigt beroende av pengar och material för att skateparken ska bli åkbar. För att få åka i parken måste du därför ha ett medlemskap. Det finns två typer av medlemskap för att du som skejtare eller bmxare ska kunna välja det som passar dig bäst.

De olika medlemskapen:

- Aktiv medlemskap 500kr/år, gratis inträde.

- Passivt medlemskap 300 kr/år, 20kr inträde (kan uppgraderas till aktivt medlemskap).

- Icke medlem 50kr inträde/gång.

Sponsring:

För att föreningen ska kunna utvecklas krävs det också att den får in pengar på annat håll. Alltså behöver föreningen privatpersoner och företag som går in och sponsrar med pengar eller byggmaterial. För enkelhetens skull har vi satt upp tre olika sponsringspaket, Guld, Silver och Brons där du kan välja den grad av sponsring som passar dig bäst.

Brons:
Detta sponspaket är perfekt för dig som privatperson som gärna vill stötta föreningen på ett enkelt sätt utan att det tar upp så mycket av din tid. I detta paket räcker det med att du går in med minst 600kr/år i föreningen.

Silver:
Detta sponsorpaket är till för dig som privatperson som gärna vill göra lite mer, eller till företag som kanske inte har så mycket tid. Försponsorpaket silver krävs det att ni bidrar med minst 1500kr/år samt att ni försöker bidra med material. Material på denna nivån kan vara exempelvis brädor och reglar att bygga med i parken eller exempelvis drycker att sälja i den kommande kiosken.

Guld:
Detta är den högsta graden av sponsring. Här krävs det att du minst går in med 3000kr/år samt att du aktivt bidrar med material till parken.

Du som sponsor får självklart något av oss också. Vi kommer marknadsföra ditt företag genom att sätta upp en skylt med ditt företags logo synligt i parken samt nämna er i media.

Address: Köpmangatan 11, 28431 Perstorp
Phone: 0734290340
City: Perstorp
Zip Code: 28431


Similar places near
Amöba Kulturförening Amöba Kulturförening 104 meter AMÖBA Kulturförening är en ideell förening i Perstorps kommun.
Perstorpshus 3 Perstorpshus 3 721 meter Bostadsrättsförening för Perstorpshus nr 3 på Fasanvägen 5 i Perstorp
Perstorps Kör och Ryttarförening Perstorps Kör och Ryttarförening 1 km Perstorps Kör & Ryttarförening
Friluftsfrämjandet Perstorp Friluftsfrämjandet Perstorp 3 km En av Friluftsfrämjandets 400 lokalavdelningar
Comment on this business

to add Perstorps Aktivitetssällskap map to your website;