facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Perstorps Gk

Address: Gustavsborg 501, 284 91 Perstorp
Phone: 043535411
City: Perstorp
Zip Code: 284 91



related searches: Bosjökloster GK, Sjöbo GK, Degeberga GK, Söderåsens GK, Lydinge Resort, Rya Golfklubb, PGA Sweden National, Ängelholms Golfklubb
Similar places near
Perstorps Golfklubb Perstorps Golfklubb 0 meter Väldigt tjockt gräs runt fareways, med massor av klöver, som gjorde det svårt att hit...
Perstorps Golfklubb Perstorps Golfklubb 22 meter Väldigt tjockt gräs runt fareways, med massor av klöver, som gjorde det svårt att hit...
Reviews
Väldigt tjockt gräs runt fareways, med massor av klöver, som gjorde det svårt att hitta bollen om man landa där och då menar jag inte ruffen. annars trevlig, kuperad bana. Tog mitt gröna kort här 1994, och har inte spelat den sedan dess, så det var på tiden.
Mycket svårt att hitta dit då vägen var omledd pga vägarbete men ingen ny skyltning eller hänvisning till Golfklubben någonstans. Ingen information om att greenerna var i uselt skick, faktiskt så dåligt att det var under all kritik. Vi kommer aldrig spela här igen.
Prisvärd trevlig baka. En positiv överraskning.
Mycket trevlig bana, för tillfället dåligt skick på greenerna. Tråkig driving range med dåliga bollar, men en väldigt rolig bana att spela.
Otrevligt bemötande från styrelsemedlem. Trevlig parkbana.
Lite tråkigt att behöva vänta på dagens närmande kommer klara 12:00 för att äta. Mycket dkrsncluga bord i fel proportioner. Maten när den till sist kom var helt ok.
Fin bana med välskött gräs. Både skog, öppna ytor, höjdskillnader och en del vattenhinder på slutet
Jag tycker om Perstorps golfbana men den här gången så var greenerna ojämna håliga och tröga tyvärr inte bra alls.
Väldigt trevlig och lummig bana. Vi gick där nästan själva. Varje hål var avskärmat ifrån de övriga. Värd att återvända till.
Käkade mors dag middag där, ingen trängsel precis, god mat men inte speciellt prisvärt
Comment on this business

to add Perstorps Gk map to your website;