facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Petersbilaffär AB

Petersbilaffär AB

About

Öppet tider
Vardagar mellan 10:00 till 18:00
Helger mellan 10:00 till 14:00
Övriga tider nås via telefon.
Varmt Välkommna !

Address: Hammarvägen 3, 57433 Vetlanda
Phone: 0735222782
City: Vetlanda
Zip Code: 57433



related searches:
Reviews
Riktigt oseriös säljare, handla absolut INTE här! Inte ens värt en stjärna. Ingen service alls, dyra priser med höga milantal. Talar inte svenska rent, svårt att förstå. Peter heter han INTE!!! 2,8 i medelbetyg är 2,8 för mycket!!!!
Köp inte din bil där, lurendrejeri som heter duga. Jag köpte en toyota där och efter bara någon vecka började den läcka diesel som dom inte ville fixa. Det kostade mig 3600kr för ett nytt tankrör som var helt upprostat. Och nya bakdäck som jag blev lovad när hag köpte den har jag fortfarande inte sett skymten av. Företaget skulle byta namn till Bluff och Båg AB
Köp absolut inte bil här. Var intresserad av en bil som de hade inne. Kan lite om bilar och vid lite mer detaljerade frågor ang specifika delars skick så blir det knäpptyst. Det är ett tydligt tecken på att det är lurendrejeri. Ser även att de är väldigt aktiva med att köpa äldre och slitna bilar från mer välrenommerade firmor. Detta är bilar som riktiga firmor ej vill förknippas med, men som de byter in som tjänst åt nybilsköpare. Per tidigare inlägg så låt er ej heller luras av namnet. De som driver detta ställe hade inte namnet Peter att välja på ursprungligen... Håll er borta!!
Jag köpte en bil med kass batteri. Han lovade att batteriet bara behövde köras med och laddas upp så jag körde hem bilen en timmes bilväg men batteriet var helt dött. Efter mycket disskution betalade han iaf för ett batteri som jag bytte själv. Även stereon var paj fast det stod i annonsen att det skulle finnas cd-stereo. Hetham trodde att det var stereokoden som var problemet trots att jag förklarade att det inte ens gick att komma så långt då en knapp var trasig. Tillslut åkte jag två timmar fram och tillbaks till Vetlanda då han sade att han skulle laga stereon. Såklart utan resultat, han sade att den är trasig... Jo jag vet... Till slut skickade han mig en begagnad bilstereo i enkel-din med iso-kablage. Jag sade att den inte passar då det bara suttit Opel original utandär innan. att man behöver adaptrar och monteringsram. Jag förklarade vad jag behövde och erbjöd mig att köpa det om han swishar betalningen. Inget svar. Så i slutändan har jag lagt ner tid och pengar på att få bilen i det skick som utlovades vid köp. Tyvärr kan jag inte rekommendera någon att handla på peters bilaffär.
Köp inte bil på peters bilarna är väl som dom är men Abdullan som säljer dom vet inte vad ärlighet är vet inte vad han säljer och tar inget ansvar och garanti kan han inte stava till det bästa vore om han gick i konkurs för sådana narrar behövs inte i sverige
Akta er för att få problem med bilen. Ingen hjälp från peters bil affär. Och om man får "hjälp" så är det inte från någon som kan något! Klåpare!
Bland den sämsta firma vi köpt bil av! Nyckeln gick sönder efter 2 dagar, vinterdäcken vi blev lovade var olagliga 2 uppsättningar, serviceboken försvunnen. ”Skyller” på Holmgrens i Vetlanda och försöker lösa problem med sina kompisar. Köp inte bil där!!!! Varning utfärdad!
Okunnig, otrevlig och någon Peter finns det inte. Osar lurendrejeri lång väg
Fyfan vad dålig service och otrevlig kontakt, rekomenderar verkligen inte att handla med dessa!
Peter alias HETHAM-AL BAHADI finns bara när någon vill köpa bil annars puts väck det finns ett system i detta som det tog lite tid att fatta det är väldigt krängkande gå till en seriös firma det är rådet jag ger
Comment on this business

to add Petersbilaffär AB map to your website;