facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Petjos Café & Konditori

Petjos Café & Konditori

About

Ett Cafe i Kungsängen, där vi serverar smörgåsar, sallader, färsk pasta, bullar, kondisbitar och kaffe! Dessutom gör vi tårtor och smörgåstårtor.

Story

Ett Cafe& Konditori i Kungsängen. Här serveras det luncher och god fika. Luncherna består av sallader, färsk pasta, varma ciabatta smörgåsar, hemmagjorda pajer och matigare smörgåsar. Vi har alltid montrarna fulla med färska bullar och goda bakverk till fikat.
Vi är Barista utbildad personal som alltid kommer se till att du får en god kopp kaffe! Med en mysig inredning och trevlig personal kommer dina besök hos oss alltid bli en bra upplevelse!

Bullar och Bröd kommer vi alltid få dagsfärskt från Bageriet.

Kondisbitar, bakelser, tårtor, smörgåstårtor och serveringspajer bakar vi på plats.

Vi gör smörgåstårtor och tårtor vid beställning.

Address: Torget 1D , Kungsängen 196 30, AB, SE
Phone: +46 8 581 750 25
es.sojtep@ofni
City: Kungsängen
Zip Code: 196 30



related searches: sannas konditori kungsängen, cafe ladan kungsängen
Similar places near
Reviews
Bästa stället i Kungsängen och omnejd! Mycket trevlig personal och så god mat att man alltid har svårt att bestämma sig för vilken godbit man ska välja. Även utbudet till lunch är toppen! Parkering: Man kan parkera gratis i en timme vid Kungsängens centrum på vardagar, dagtid.
Jag besökte dit 2 gng, god kaffe , nybakade bakelser mennnnnn personalen var otrevliga och kassörskan sa inte ens hej eller välkommen till oss! De låtsades att vi inte finns och jag fick gå fram och säga hej o börja beställa .
Så besviken! Längtat efter en räkcroissont som jag ätit på Petjos tidigare som var fantastisk. Nu fick vi en kall, torr croissant med 8 små räkbitar, ingen majonäs en bit ruccola och en halv citronskiva.Mat: 1/5
Petjos är ett fantastiskt kafé. Allt hembakt och till bra priser. Ägarna är underbara och ger service till varje gäst. MASSOR av gott att välja på vare sig det är kaffebröd, matbröd eller mat. Rekommenderas varmt !Mat: 5/5
Trevlig personal och mycket olika sorters bakverk, smörgåsar och sallader att välja på. Salladerna är rejäla och kaffet är gott. De säljer också maffiga bröd, bl.a surdegsbröd och ölbröd som man kan köpa med sig hem. Petjos Café har också ett ställe till bara ett par hundra meter bort i Villa Skoga. Parkering: Gott om platser att parkera på torget 25 meter bort Tillgänglighet för rullstol: Inga problem med rullstol, väldigt nära till barkeringen
Måste vara ett av dom bästa ställen man kan fika på i Kungsängen. Eget bageri med ett fantastiskt utbud av matbröd o bakverk. Mysigt inrett o här infinner sig ett lugn när man fikar.Mysig läshörna o böcker finns. Egen tillverkade supergoda juicer .Fräscha o mkt populära sallader finns för dom hungriga. Hoppas Kungsängens borna fattar vilket kanonfik ni har på hemmaplan.
Lyckades få bästa platsen i deras öronlappsfåtöljer. Tog en kyckling mozzarella pesto toast. Serveras med en sjukt trevlig sallad och svingod latte. Jag vet också att deras morotskaka är himmelsk.Mat: 5/5
Petjos Café i Kungsängen är utan tvekan det bästa kafét i området! Med sin charmiga inredning och mysiga atmosfär är det svårt att inte känna sig hemma här. Personalen är vänlig och välkomnande och tar hand om varje gäst på ett personligt sätt. Men det är inte bara atmosfären som gör Petjos Café till en favorit. Maten är fantastisk! De har ett brett utbud av färskt tillagade bakverk och kakor, och deras kaffe är verkligen en höjdpunkt. Dessutom när vädret tillåter så finns det en härlig uteservering där man kan njuta av solen och en kall dryck. Petjos Café i Kungsängen är en riktig pärla som man inte vill missa!
Grymt café! Besökte med mina två barn. Jag tog en caesarsallad och barnen varsin pannkaka med sylt och varsin kondisbit. Märkte direkt av den service andra recensenter skrivit om. Det fanns en genuin servicekänsla bakom varje fråga och förklaring. Maten var suverän. Både en god och tilltagen portion. Kommer definitivt tillbaka!
Mysigt fik, barnvänligt, trevlig personal, generösa portioner mat och fika.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Petjos Café & Konditori map to your website;