facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PGW Produkter

Address: Cementvägen 34, 136 50 Haninge
Phone: (08) 641 39 09
City: Haninge
Zip Code: 136 50



related searches: Vinsats, Humle se, Jäsningsmätare
Similar places near
HYLAST AB HYLAST AB 478 meter Bra service och har mycket
Jordbro Lastpalldepå Jordbro Lastpalldepå 528 meter Bra service, snabbt lossat.
Haninge Trail Haninge Trail 2 km Varje höst anordnar IKJ Haninge två härliga lopp: Rudan Night Trail och Haninge Trail...
Odla och inspireras. Odla och inspireras. 3 km Här lägger jag in lite bilder på hur man kan inreda med blommor och mina planteringar...
Zäkra Stöd & Matchning Zäkra Stöd & Matchning 3 km Från 13 augusti kommer vi av uppdrag från arbetsförmedlingen att bedriva stöd & match...
Club Handen Club Handen 3 km Nattklubben Club Handen hittar ni på O'learys i Haninge varje Lördag!
H.Fahlström Bygg & Smide AB H.Fahlström Bygg & Smide AB 4 km Väldigt trevliga människor med ett mycket stort utbud!
Apex Elinstallationer AB Apex Elinstallationer AB 4 km Nyttjat dem flera gånger. Proffsiga, lätta att ha att göra med. Toppen företag!
Fabrica Valle Fabrica Valle 6 km Sallads dressings without additives by local ingredients.
Ekeby Säteri Ekeby Säteri 9 km Ekeby loge är ett fenomenalt fint ställe för ett stort party, en jättefest. I vårt fa...
Gålö behandlingscenters vänner Gålö behandlingscenters vänner 10 km Gålö behandlingscenters vänner
Milica's Athletic Help UF Milica's Athletic Help UF 10 km Milica’s Athletic Help är ett UF-företag som vill hjälpa ungdomar och vuxna med ekono...
Sjöliden Konferens Sjöliden Konferens 13 km Mycket fin anläggning fräscha rum fint skött med härlig välskött omgivning, Maten är ...
JK ventilation AB JK ventilation AB 222 km Översatt av Google Bra service från duktiga proffs. Original God service fra dygtige...
Haninge Haninge 222 km Haninge is een Zweedse gemeente in Södermanland. De gemeente behoort tot de provincie...
Reviews
Beställde en "Grainfather Sparge Water Heather 18L" fredag förmiddag. Valde AIRMEE som leveransalternativ då det stod att leverans skulle ske inom 12 timmar. 5 dygn senare kom leveransen. Informationen om var bedrövlig. Om det kom någon, var den oftast felaktig. 2 av dygnen berodde på AIRMEE och snöstorm. PGW har en bra bit kvar till Humlegårdens kvalitet på leverans och information.
PGWs försäljning i Jordbro kan jag tänka mig är den största av alla PGWs butiker i mått av lagerförda varor tror mig minnas att det är deras huvudlager/webshop men ändå har dom tid för sina dropp-in kunder och besvarar alla möjliga frågor vi har på ett proffsigt sätt. Jag har hittills bara gott att säga om den servicenivån. Dock får dom ändå inte full pott för det är lite mycket restnoterat fortfarande mot vad som publiceras som utbud på hemsidan. Men som sagt är du är ny i hobbyn eller fullblods proffs så är PWG rätt ställe att besöka!
Lite dåligt med lagerförda saker, dom borde satsa på en flagskeppsbutik där dom kan ha åtminstone en av varje vara på display, nu fick jag åka runt mellan dom olika butikerna eftersom kommunikationen var minst sagt bristfällig och ingen riktigt kunde svara på var saken fanns, jag var ute efter en 50l kittel utan tappkran, men det enda som fanns var en 36l med tappkran som jag upptäckte att den. Ar utrustad med först när jag kom hem och tog upp den ur emballaget, lite surt men visade sig vara alldeles perfekt i slutändan ändå... :
Trevlig personal och de hade allt och lite till av det jag ville köpa. Dessutom till bra priser.
Första besöket i Jordbro var ingen bra upplevelse, stig en yngre förmåga bakom disken, han kunde inte svara på en enda fråga, han va helt Lost, sprang iväg in på lagret för att förmedla frågor, var borta i 5 minuter. Andra gången däremot så var allt mer än bra, mailade in min beställning och hade önskemål att hämta i Jordbro 3 timmar senare.. trots mycket att göra så plockade dom ihop ordern och var mkt trevliga och tillmötesgående... Det vägde upp första besöket avsevärt.
Besökt lagerbutiken mer än ett par ggr. alltid bra bemötande och behöver man ha svar på frågor så gör sitt yttersta och ringer gärna runt och letar svar. Anledningen till 4/5 är på grund av det begränsade utbudet i butiken, ta gärna med en shoppinglista för man blir inte jätteinspirerad i butiken.
Mycket kunnig och informativ personal när jag besökte denna butik!
Bra butik. Lite svåra öppettider men det är en lagerbutik i jordbro. Trevlig personal och mycket vilja att hjälpa till med info och frågor.
Beställ från snus bolaget om du ska köpa snus satser, det är mycket dyrare här och personalen var väldigt ointresserad även man frågade ett antal frågor så var det svar bara från webben direkt. Mycket besviken på servicen!
Bra sortiment. Har inte personen i butiken svaret på en fråga tar hen reda på det. Bra! Lagersaldot på hemsidan gäller för butiken i Jordbro. Kan vara bra att veta.
Comment on this business

to add PGW Produkter map to your website;