facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Phadthai

Address: Västra Järnvägsgatan 14 , Broby 280 60, M, SE
Phone: +46 76 284 43 79
City: Broby
Zip Code: 280 60



related searches: Pad Thai recipe, Phat Thai, Drunken noodles, Pad Thai chicken, Pad Thai peanut sauce, Pad Thai rice, Pad Thai without tamarind, Chicken and prawn pad Thai
Similar places near
Broby Grillen Broby Grillen 0 meter Mannen i luckan var en asiat, som förstod min beställning tredje upprepningen. Hade...
Golden Unicorn Golden Unicorn 140 meter
Restaurang Pizzeria Pub Viking Restaurang Pizzeria Pub Viking 151 meter Trevlig Restaurang & Pizzeria. Trevlig och god service från personal. Sedan väld...
Broby Gästgivaregård Broby Gästgivaregård 170 meter Fantastiskt ställe, väldigt god mat och gemytligt,tänk att få h ett sådant ställe i B...
Brännborn, Annika Brännborn, Annika 214 meter
Ayxan Ayxan 252 meter
Perssons Catering Perssons Catering 3 km 1000 tack för den fantastiskt goda maten och den fina servicen att få maten utkörd ti...
Reviews
Ganska tråkigt utbud av mat, på tok för dyrt då Gästis kostar 95 med fri dryck och många gånger finare miljö och mat och salladsbuffé. 65 spänn så kanske jag hade ätit här en gång till och det är ett stort kanske. Rätt så fin sushi för att vara en väldigt enkel buffé på alla andra sätt. Sen ska jag vara ärlig med att jag kanske besökte restaurangen i em en tid med sämre förutsättningar för bra leveranser av råvaror. Men jag tror inte det.
Litet "hål i väggen" matställe. Populärt att beställa här och trots många påringningar, så serveras maten på löpande band i god hastighet. Det finns bara 3 bord inne att sitta vid om ni funderar på att äta på stället. Så att ta hem är att föredra. Åt mkt goda vårrullar bl.a. Avsaknaden av ett leende hos personalen drar ner helhetsbetyget.
Ett ställe jag går och äter lunch i bland på. De säljer även rabatterade 10-lunchkuponger. Ibland beställer jag hämtmat på kvällarna. Jag är ingen stor stamgäst, därav betyg 3. Jag gillar asiatisk mat. De har endast matsalen öppen för lunch. Middag och hämtmat kvällar och helger i hamburgerbaren, som de även serverar/hämtmat asiatisk meny. / John Gustafsson. Boende i Östra Göinge.
Väldigt medioker mat serverad i en trång, varm, dåligt luftkonditionerad lokal. Portionsstorlekarna är i normal storlek, inte gigantiska som vissa andra påstår. Priset ligger helt klart i överkant för vad upplevelsen är värd.
Varit här flertal ggr för var gång tror man att det är en engångsföreteelse, att hon som tar emot beställningar är sur. Men idag kan jag säga att det är sista gången så jäkla sur o otrevlig. Suckar o håller på. Det är ett service yrke !!!
Det tajländska köket innehåller mycket grönsaker. Här fanns det inte en skugga av de. Jordnötssåsen direkt ur burken och utspädd med vatten. Ingen hit precis. Hade världens diarré efteråt.
Maten är ok om man inte har något annat allternativ. Bara lite tråkigt med personal som är väldigt otrevligt och stressar mycket!
Bra lunchbuffé med mkt att välja på. Efterrätt o kaffe ingår, populär restaurang med gemytlig stämning, många gäster varje gång jag varit där..
Sushi, Thai buffé, en husmansrätt och glass, kaka och kaffe till efterrätt. Vällagat och gott. Maten kompenserar väl för den något trista inredningen.
God och varierad dagens rätt till bra pris och minst 2-3 rätter på buffén inklusive dryck, efterrätt och kaffe.
Comment on this business

to add Phadthai map to your website;