facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Phil's Burger

"Phil’s Burger startades av några vänner helt utan erfarenhet av restaurangbranschen. Passionen för god mat och ett enormt driv skapade en allt-är-möjligt-känsla, en vision och målbild som fortfarande lever kvar. Hos oss lägger vi lika stort fokus på att servera Sveriges bästa hamburgare som att erbjuda spännande sallader & sides. Goda vegetariska alternativ anser vi vara lika självklart som att ta en AW med ett glas vin eller en trevlig cocktail i en härlig miljö. Till allt detta strävar vi efter att ge en service utöver det vanliga.Vi vill ju vara bäst....på att vara Phil's.Phil's Burger finns idag på tretton olika ställen - i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna och Karlstad + två foodtrucks."
Address: Kungsgatan 1 , Eskilstuna 632 20, D, SE
Phone: +46 1608400100
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 20


Opening Hours

Monday: 11:00-20:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-23:00
Saturday: 11:00-23:00
Sunday: 12:00-20:00


related searches: Phil's burger eskilstuna reviews, Phil's Burger
Similar places near
Western Grillhouse & Burgers Western Grillhouse & Burgers 174 meter Bra läge, god mat och rikligt med mat. priset var mellanklass. Bra servis.Mat: 5/5
Burger King Burger King 424 meter Burger king i city är inte kvar, det är en tom lokal
McDonald's McDonald's 463 meter
Max Max 3 km
Reviews
Beställde mat på foodora från denna restaurang. Äckligaste jag sett och det gick inte ens att äta. Vi ringer restaurangen och får som alternativ att gå ner till dom fysiskt för att byta burgaren även fast vi beställt hem mat för att slippa gå ut. Förutom att kocken skrek på oss så upptäcker vi att när vi kommer hem att det bara en enkelkött på istället för dubbel som innan. VARNING! Se bilderna. Här vill ni INTE äta.
Trevligt ställe vid Eskilstunaån som förhöjer upplevelsen vid bra väder. Det blev en tryffel burgare som var väldigt saftig och god. Köttet smälte i munnen som det ska göra på en vällagad burgare med bra ingredienser. Lite mindre burgare än standard, 130g kött, men det räckte alldeles lagom för en lunch tillsammans med pommes. Pommes hade kunnat varit mer smak på, fanns tyvärr inget salt eller andra kryddor ute. Tror det fanns vid kassan. Allt som allt en trevlig upplevelse!
God vegansk burgare men brödet var så fruktansvärt torrt och vi fick vänta nästan 40 minuter på vår mat. Men omtänksam personal som serverade hunden vatten.
Helt klart en 5 av 5 restaurang. I fint läge i Eskilstuna. Får en hamburgare att dansa på smaklökarna. Extremt gott och bra priser.Mat: 5/5
Vi vat där och det var bara en sur ung kille som jobbar där som har absolut ingenting med service mentalitetMat: 2/5
Mysigt ställe. Bra crust på pattien. Dock är tryffel och Västerbottensost inte riktigt bästa kompisar. Ett plus för att dippen följde med de crunchiga pommesarnaMat: 4/5
Håller tyvärr inte måttet för varken god service eller god mat. Går inte hit igen. Den som tog min beställning svarade glatt ja på frågan om det gick att göra alla burgare vegetariska alltså byta ut köttet mot plant based. Beställer således deras originalburgare Phil's vegetarisk - endast byta ut burgaren mot vegetariskt alternativ. Får ändå in en köttburgare. När jag påpekar får jag inte ens en ursäkt utan får veta att jag beställt med kött !. Ny burgare kommer. Har då fått den helt vegansk dvs med annat torrt och hårt bröd, berodde även på tillagningen, den vegetariska burgaren ej genomstekt helt, väldigt mjuk och 'såsig'. Vegansk ost på. Stripsen var kalla och hårda. Sista besöket här, tyvärr. Gillar burgare annars!
Väldigt bra burgarhak om man gillar "rena" burgare. Modernt ställe med lite saluhallskänsla. Rekommenderas även för en mycket god lunch.
Inte så god mat och man blev bländad av ljuset där inneMat: 1/5
Bra burgare som vanligt på Phil's. Tryffelburgaren och SM-burgaren är säkra kort.
Comment on this business

to add Phil's Burger map to your website;