facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for PhoneArt

PhoneArt

About

Phoneart hjälper dig med allt som har med din telefon, konsol, dator, m.m. att göra!
- "Vi är specialister på att hitta och lösa dina problem!"

Story

Välkommen till Phoneart där val av abonnemang, mobil och tillbehör blir till en upplevelse istället för valångest!

Phoneart har utvecklats för att ge konsumenten det där lilla extra. Vårt mål är att ge kunden all service under ett och samma tak i en trivsam loungemiljö. Här kan kunderna slappna av och fatta korrekta och trygga beslut gällande deras abonnemang och mobila livsstil.

Phoneart erbjuder individuella lösningar. Genom att ha avtal med alla de stora operatörerna har man på PhoneArt möjlighet att utifrån kundens behov och intressen hitta den ultimata produkten – rätt abonnemang, rätt mobil, rätt tillbehör, rätt kostnad…

Startpunkten blev den hemtrevliga men smarta butiken i hjärtat av Lund mittemot domkyrkan, Här möts historia och det allra nyaste och fräckaste inom mobilbranschen!

Nu finns Phoneart på Väla-köpcentrum (Helsingborg), Lund, Kungsbacka samt i Höganäs!

Phoneart hjälper dig med allt som har med din telefon, konsol, dator, m.m. att göra!

Vi är specialister på att hitta och lösa dina problem - allt ifrån hårdvara till mjukvara.

Med hjälp av vårt stora kontaktnät så kan vi nästintill fixa alla problem oavsett vad det är - självklart inom rimliga ramar.

Denna tjänst erbjuder vi dig till ett rimligt pris samt med en grym service - alla som jobbar hos oss är utbildade på att hjälpa dig på bästa tänkbara sätt.

Priser finns på vår hemsida.

Address: Marknadsvägen 9, 26036 Ödåkra
Phone: 042 551 52
City: Ödåkra
Zip Code: 26036


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: phoneart priser, mobilreparation helsingborg, phoneart väla, mobilakuten helsingborg, laga iphone helsingborg, mobilkliniken helsingborg, phoneart väla ingång, byta batteri iphone 6 helsingborg
Similar places near
Telenor Sverige Telenor Sverige 213 meter Man får en gedigen hjälp med mina problem. Jätte trevlig och kunnig personal.
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 248 meter Mitt omdöme gäller i första hand datoravdelningen. Har vid tre tillfällen under en ga...
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 454 meter Ingen annanstans får man sådant service, alltid trevliga, tålmodiga oavsett vad du fr...
Reviews
Sämsta bemötande & Service. Lämnade in min Iphone XS max som hade fuktskada. Dem bad mig komma tillbaka om 30min, fick sedan svar att mobilen inte är klar och att jag skulle återkomma om 45min. Får ett samtal efter drygt 1 timme att mobilen är klar. Kommer tillbaka till butiken och får höra att mobilen inte startar mer eftersom dem bränt sönder moderkortet. Sen ber dem mig betala 499 för "Service". 499kr för att ni tog sönder min mobil. SÄMSTA BUTIK, UNDVIK DESSA.
Jag betalade här för att laga min iPhone XS skärm. Det gick väldigt snabbt, det var väldigt billigt och personalen var relativt trevlig. MEN, skärmen jag fick var i väldigt dålig kvalité och färgerna ser ut som att man har satt igång färgblinds läge eller något liknande. När jag köpte det här så var det dock ett erbjudande så att allt endast kostade 950kr vilket gör det mer rimligt till den skärm jag fått, bättre skärm får du inte för under 1000kr. Egentligen så skulle det kosta runt 1500kr och i så fall så hade jag INTE varit nöjd. Jag ger den 2/5 eftersom att jag inte rekommenderar detta till någon när det är full pris.
Otrevligt bemötande, rekommenderas inte. Tog mitt ärende till annat serviceställe
Dom här killarna har koll på läget! Serviceminded, trevliga och lagar saker man inte ens trodde var möjligt. Att dom inte hinner svara i telefon alltid har jag full förståelse för och det är oas inte lätt för dom felsöka över telefon. Har du en trasig mobil är det lätt värt ett besök hos dom.
Jag kan inte uttala mig om deras arbete än, men lämnade in en IPad för batteribyte och de sa då att den skulle vara klar dagen efter, då skulle de ringa, men jag hörde inget och har nu försökt ringa flera gånger, men bara telefonsvarare som säger att de ska ringa tillbaka vilket tyvärr inte sker!
De berättade för mig att de skulle få in ett batteri till min tfn dagen efter, jag kommer tillbaka och de säger att leveransen kommer lite senare men att jag kan lämna in min telefon. Väntar till angivet klockslag och kommer tillbaka. Då får jag tillbaka min telefon utan nytt batteri. De hade inte fått rätt batteri i leveransen. Killen säger att det är bättre om jag köper ett batteri själv och kommer dit. Orkar inte åka 8 turer med bilen för att få mitt batteri bytt. Väldigt missnöjd och kommer aldrig handla där igen.
Rekommenderas ej. Har bytt min iphoneskärm två gånger. Första gången var det skärmen som inte funkade ordentligt. Jag fick ofta låsa och låsa upp telefonen för att skärmen inte reagerade. Denna gången är det knappen som inte funkar. Även om det är betydligt dyrare är det mer värt att byta till originalskärm istället för dessa billiga kopior...
Tidigare lämnat in min telefon för lagning av skärm, allt gick supersmidigt! Vi lämnade in telefonen i början av en shoppingtur på väla och efter någon timme var den färdig, för ett rimligt pris dessutom! Även köpt skal till mina telefoner här och de har alltid varit av bra kvalité :
Riktigt dåligt service,dom har bytat display på min Samsung S 10 som effter 2 veckor sprack om sig själv alltså jag har inte tappat telefon gick dit och försökte att förklara att jag har inte tappat telefon men kile som jobbade den dagen vill ej diskutera med mig han skrattade och påstå att jag har tappat den riktigt professionellt bemötande. Undrar om dom använder original delar ? Rekommenderar dom ej.
Lämnade in sonens lur för displaybyte. Snabb och trevlig service. Telefonens touch slutade funka efter ett par dagar. Fick proffsigt bemötande genom att de bytte den igen utan knussel och ingen merkostnad för mig. Luren funkade bra efter det. Vid behov skulle jag inte tveka att vända mig hit igen. Gillar att man får garanti en viss tid efter åtgärd om det skulle bli något fel.
Comment on this business

to add PhoneArt map to your website;