facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Phoneix Lidköping

"Vi på Phoneix är specialiserade på att reparera elektronisk utrustning, i synnerhet mobiltelefoner och surfplattor. När vi utför en reparation och service använder vi oss endast av reservdelar av originalkvalitet och kan därmed lämna garanti.Vi har lång erfarenhet inom reparation av telefoner och surfplattor. Reparation och service sker direkt i butik under tiden du handlar och innefattar majoriteten av de etablerade märkena inom personlig elektronisk utrustning.Det bästa med Phoneix är att vi även har ett stort utbud av tillbehör och skydd till din mobiltelefon. Skärmskydd, hörlurar, skal och mycket mer!"
Address: Nya Stadens Torg 8, 53131 Lidköping
City: Lidköping
Zip Code: 53131


Similar places near
MobilLiv MobilLiv 283 meter Grymt bra! snabbt och smidigt tack för hjälpen
Peders skog & trädgård AB Peders skog & trädgård AB 2 km Bra service. Trevlig personal som fixade min gräsklippare direkt. Rekommenderar detr...
Elektrokyl AB Elektrokyl AB 2 km Proffsig personal och snabb service
Reviews
Reparerade min Samsung där. Professionellt bemötande och felfritt resultat.
Underbar service! Vaknade med en död android mobil som slutat ladda. Inget fel på sladdar och funkade inte att göra rent uttaget. På PhoneIX visade det sig att det är ett känt inre kabel-glapp och med lite tryck så laddade den igen detta var dock mycket ovanligt!. Om den strular igen vet jag att det kostar 599kr att laga eller så får jag köpa en ny mobil. Idag var gratis! Tusen tack för hjälpen! <3
Fantastiskt service och riktigt bra personal, speciellt en manlig bartender som tog hand om vårt sällskap och gjorde vår upplevelse så mycket bättre. Tror han hette Rasmus, förtjänar mycket cred.
Mycket bra service å trevlig personal. Bytte skärm på S8 och visade sig att fingeravtryckläsaren inte fungerade efter de men de fixade dom utan bekymmer!
Exceptionellt bra bemötande! Sympatisk kille med stort tålamod. Fantastisk kundservice
Snabb seriös och professionell hjälp till vettiga priser. Serviceinriktad och kunnig personal rekommenderas varmt.
Snabb och proffsig service!
Comment on this business

to add Phoneix Lidköping map to your website;