facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Piatti Bar & Matsal

"Established in 1987, Piatti offers finely crafted fresh Italian cuisine. The soul of the menu is our housemade pasta that we roll, cut and cook by hand everyday. Offering a fresh take on the neighborhood Italian trattoria, Piatti combines a warm, inviting atmosphere, seamless service and an immersive market experience so you can enjoy Piatti at home. Whether dining in or taking home, Piatti brings friends and family together."
Address: Tulegatan 16 , Sundbyberg 172 78, AB, SE
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 78



related searches: Piatti bar & matsal sundbyberg menu, Piatti bar & matsal sundbyberg reviews, Piatti Sundbyberg
Similar places near
Piatti Piatti 96 meter En pärla vid Tuletorget. När man kliver in här blir man så väl omhändertagen. God mat...
Fashion Café Fashion Café 350 meter
Rustico Rustico 475 meter Fantastisk service och matt. Blev serverad efter bara några minuter. Värt varenda pen...
Matilde Matilde 623 meter Åt dagens lunch. Pasta med salami, krämig tomatsås toppad med ruccola & parmesan....
Parma Parma 630 meter Arbetarna är väldigt trevliga får alltid flera klubbor när jag är där. Maten är 10/10...
Reviews
Första gången jag äter här, firade min son och hans GF:s förlovning. Bröd med olja & vinäger var mycket gott. Jag hade spagetti med köttbullar, nudlar var väl tillagade och sås var välsmakande. En hel del små köttbullar, de var jättegoda. Alla vid bordet njöt av sina olika tallrikar och kommenterade hur goda de var. Ett kunde folk inte kunde avsluta sina tallrikar som de hade bläckfisk aptitretare, som försvann ganska snabbt.
Älskar denna plats. Maten är jättebra. Super cheesy. Servitören hade en sexig accent . Bra service.Mat: 4/5
Maten var bra. Priset för vin var högt och de serverade inte bröd. Du var tvungen att betala för bröd I. Italiensk restaurang. 4-stjärnigt är för tjänsten. Perfekt service.
Idag blev jag sugen på italiensk mat, så jag bestämde mig för att ta med min dotter till Piatti i La Jolla Shores. Jag beställde Zucca Ravioli och ett glas Liberty School Cabernet Sauvignon. Min dotter beställde Penne-pasta med Berry Lemonade. Efter vår måltid delade vi på en utsökt skiva Pumpkin Cheesecake. Hela vår lunch var fantastisk. Allt var perfekt! Tack, Ivan C., för din fantastiska service.
Denna plats har funnits för alltid, och kvaliteten har inte minskat enligt min åsikt. Igår kväll var de väldigt upptagna men det gick smidigt. Min enda betänklighet var med musslor apetizer. De var lite torra och saknade smak. Allt annat var perfekt och ett fordon till en underbar kväll.Mat: 4/5
Vi hade parkväll. Våra vänner har varit på denna restaurang flera gånger tidigare, och det var min man och min första gång. Platsen var 2 kvarter från La Jolla stränder, vilket var bra eftersom vi ville se solnedgången efter middagen. Vi hade uteservering och upplägget var trevligt. Vi njöt av våra middagar. Mitt enda klagomål var att servern var kort och inte vänlig. Han kom inte förbi för att kolla om vi behövde något eller hur maten var.
Bra service och mat kom ut snabbt. Den färska pastan var utsökt. Få räkor saffran skålen, ganska unik och välsmakande. Degen till pizzan var så mjuk, mina pojkar älskade den. Den röda såsen var välgjord, mycket smakrik och korven hade några fantastiska smaker. Tiramisun var delikat och försvann snabbt.Mat: 5/5
Gick förbi och bestämde oss för att prova det förra veckan när vi besökte San Diego - SÅ gott! Hemtrevlig italiensk inredning med öppet kök - du kan se kocken röra på sig och förbereda din pasta! Lågmäld men elegant inredning. Mat - vi beställde vin och cocktail att para ihop med vår pasta. Pastan var inte bara perfekt gjord, utan saffranssåsen var också rik och robust i smaken. Kommer definitivt tillbaka hit!
Medan vi utforskade La Jolla för en dag av kajakpaddling, bestämde min man och jag att prova en av de lokala platserna för en bit mat. Med massor av italienska alternativ att välja mellan, bosatte vi oss på Piatti på grund av dess mysiga atmosfär. Väntetiden var cirka 30 minuter, men det var väntat eftersom det var en hektisk helg och Piatti var helt klart ett populärt val bland lokalbefolkningen och turister. När vi väl satt oss hälsade vår servitris oss med ett vänligt leende och maten kom förvånansvärt snabbt. Jag beställde Cannelloni, och det var helt utsökt och mättande. Efter att ha paddlat i det kalla vattnet i ett par timmar var det den perfekta rejäla måltiden som slog till. Min man valde den veganska pizzan, och han älskade kombinationen av aubergine, grillad shiitakesvamp, ruccola och vegansk fetaost. Sammantaget var vår erfarenhet på Piatti förtjusande. Om du är i La Jolla och på humör för italiensk mat är Piatti definitivt värt ett besök.
Grundligt njutbar italiensk mat i området La Jolla Shores. Underbar atmosfär, goda drinkar utsökt mat rekommenderar bläckfisk förrättMat: 5/5
Comment on this business

to add Piatti Bar & Matsal map to your website;