facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Piatto Fresco

Piatto Fresco

About

Restaurang Piatto Fresco är en modern italiensk restaurang med fokus på smak, kvalitet och hållbarhet.



"OM PIATTO FRESCODen italienska restaurangen Piatto Fresco i Täby är en modern italiensk restaurang med fokus på smak, kvalitet och hållbarhet. Piatto Fresco, färsk eller fräsch tallrik, symboliserar vår ambition att skapa modern och riktigt god italiensk mat.FÄRSKA RÅVARORVi använder oss alltid av så fräscha och färska ingredienser som är möjligt för säsongen samt att vi har ett hållbart tänkande i det vi gör. Vi har anammat det södra och napolitanska italienska köket med färska & fina råvaror med mycket örter & kryddor. Vi serverar främst pasta & vedugnsbakad pizza.VEDUNGSBAKAD PIZZAEn av våra mest uppskattade rätter är vår vedugnsbakade pizza, där vi förstås har många klassiker men även några helt unika pizzor."
Address: Adress: Sjöflygvägen 38, 183 62 Täby
City: Täby
Zip Code: 183 62



related searches: Piatto fresco täby menu, Piatto fresco täby review, Piatto Fresco Sollentuna, Piatto Fresco stockholm, Trattoria Corazza, Menomale, Menomale menu
Similar places near
Pizzeria Pomodorini Pizzeria Pomodorini 4 km Bra pizzeria med extremt goda pizzor! Älskar kebabpizzan här, märks att de är intress...
Reviews
Min favorit mat och Täbys bästa ställe. Otroligt vällagad mat med mycket smaker. Jag har ätit där många ggr och varje gång så går jag därifrån och tänker- oj va gott det va igen Personalen är dessutom supertrevlig.
Fantastiskta pizzor med fräscha råvaror samt personal som är omtänksam och öppna. Vill du ha kebabpizza, en med banan eller ananas så tänk om för sån s**t serveras ej här : Här får man napolitanska finpizzor ur vedeldad ugn. Gillar man pizza så åk hit. Gillar man inte pizza så åk hit och du kommer börja gilla pizza. Kan även rekommendera den italienska ölen likaså blandat kallskuret till förrätt. Dock kan då behövas en fjäder eller annat att kittla svalget med för att göra plats. Men går ej därifrån hungrig.
Såhär smakar pizzorna jag ätit i Rom Är så glad att jag hittat denna. Om ni gillar pizzor från ”Meno Male” men inte vill åka hela vägen in till stan - då är denna pizzerian svaret! Färska råvaror. Snabba. Trevlig personal. Pizza kanten/botten är sådär lyxigt surdegs-seg. Tomatsåsen och resterande pålägg var mycket bra. Stor lokal, även stora sällskap som bokat bord för födelsedagsfirande. Vi köpte med pizzorna hem. Jag har verkligen saknat en pizzeria i norrort. Har inte ens hittat ett sunk-hak som klarar av den enklaste pizzan. Så jag är helt lycklig nu när jag hittat en pizzeria som inte bara gör okey pizzor - utan heeeelt magiskt goda.
Jag var tillsammans med min man och son på er restaurang lördagen den 10:e december. På väg ut från restaurangen ser jag en skylt vid kassan där det står följande: "Fråga ej om ananas, curry, banan, kebabpizza! Vi har ej Ali baba pizza" Meningen avslutas med en "no offense" och smileygubbe. Jag och min man tyckte om maten, men tyvärr lämnade den skylten en dålig eftersmak i munnen. Jag tycker att det är beklämmande att ni använder er av rasistiska undertoner för att framhäva den mat ni serverar. Att ni har med "no offense" understryker att ni är medvetna om det faktum att det är en förolämpning och ett rasistiskt uttalande. Tyvärr borde ni ha låtit maten tala för sig själv då varken jag, min familj eller andra som jag har talat med kring denna surrealistiska händelse kommer att besöka er restaurang något mer.
Avslappnat, gott om platser med stor utealtan, trevlig personal. Italienska pizzor a la Meno male, dvs tunn botten och ingen curry, banan eller ananas :.Pizzorna är helt ok, bra komposition, i min smak undergräddade. Övriga i sällskapet var nöjda! Priset är runt 170kr. Fick en kapsylkaffe fast de hade en fin espresso maskin. Därför det lägre betyget.
Hade rätt så höga förväntningar när jag kom dit. Men tyvärr så vart det inte så som jag hoppats. Det var en ovanlig upplevelse att få maten före drycken. Drycken i sig var helt okej. Men maten var inte den bästa den kvällen. Goda smaker på pizzan, men degen kändes ofärdig och ojämnt gräddad. Pastan perfekt kokt. Men både carbonaran och bolognesen saknade smak. Tycker inte det var värt priset på maten.
Mycket god mat, trevlig och serviceinriktad personal. Trots att vi var ett stort gäng 30 pers behövde vi inte vänta länge på maten. Skönt att kunna sitta ute och inne.Mat: 5/5
En av de bästa pizzorna som jag har smakat på. Fredagar har dom pizzabuffe massor med härliga pizzor m.m.Mat: 5/5
Trevlig miljö med vänlig och serviceinriktad servitör. Åt en god pizza och ett glas gott husets röda.
Fantastiskt trevlig service och grymma pizzor. Glutenfria pastan är bland det bättre som finns. Enkelt och avslappnat med små barn. Rekommenderar!
Comment on this business

to add Piatto Fresco map to your website;