facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Piccolo Pub Sävedalen

"Välkommen att upptäcka en Kvarterspub & Kvartersrestaurang som uppskattas av de många stamgästerna. Detta både för den ombonade inredningen & atmosfären samt inte minst för den goda matens skull.Matsedeln är internationell & numera serveras även kinesisk mat av hög kvalitet."
Address: Göteborgsv. 80, 433 63 Partille
Phone: (031) 26 80 65
City: Partille
Zip Code: 433 63



related searches: John Scott's Partille, Delissimo Partille, Öjersjö Golfklubb, Oves Gatukök, Lille Grisen, Två Kockar
Similar places near
Lunar Entreprenad AB Lunar Entreprenad AB 729 meter Med över 30 års erfarenhet inom mark och grundläggning arbetar vi alltid i framkant f...
Partille Skog och Trädgård AB Partille Skog och Trädgård AB 1 km Ett jättebra bemötande och kanon bra service. Hade problem med min gräsklippare av mo...
Tranzit OOD Office Tranzit OOD Office 2 km Transport and spedition
ENM-I ENM-I 2 km European Network of Mentors for Youth - Implementation är ett EU-projekt delfinansier...
GAPS Bowling GAPS Bowling 3 km Detta var mitt första besök så jag hade väl egentligen inga förväntningar alls. Maten...
Computer Care Göteborg Computer Care Göteborg 3 km Vårt främsta mål är att skapa bra och varaktiga relationer med våra kunder genom att ...
DEKRA Bilbesiktning Partille DEKRA Bilbesiktning Partille 4 km Okunnig och dryg personal. Första gången hos dem men aldrig mer.
Skandinavisk Totalprofil Skandinavisk Totalprofil 4 km STAB - er support i underleverantörs ledet
Strömblads Strömblads 4 km Köp din flaggstång hos Strömblads i Partille - det enda alternativet för alla Götebor...
Lexby Gård Lexby Gård 4 km Klappa får är Mysigt Jag kan verkligen rekommendera ett besök upp i fårharagarna
Stora Kåsjön Stora Kåsjön 5 km Fanns inte så många parkeringar för att vara en populärt badställe, men promenadavstå...
Reviews
Alltid god vällagad mat med 5 olika lunch rätter att välja på. Till de ingår dricka salladsbord, kaffe och kaka. Trevlig personal som dock verkar aningen stressade ibland. De kan vara lite dåliga på att fylla på vissa saker ibland. Plus för att de serverar lunch fram till 15.
Vi åkte till Piccolo pub som ligger mitt i Sävedalens paradgata. Jag har inte varit här på många år och om jag förstår det rätt så har de nyligen stor renoverat restaurangen. Här beställde vi plankstek med oxfilé, bearnaisesås, pepparsås, tomat och duchessepotatis. Köttet var i god kvalité men såserna smakade för dåligt. Det var för mycket och såsen borde smakat mer. Om man skall vara lätt kritisk så ersattes mycket sås mot mängden potatismos. Den här rätten har vi ätit hos Piccolo ett antal gånger för ett antal år sedan och jag kan tycka att de gjorde ett sämre arbete den här gången. Det positiva är att personalen är trevliga och prisnivån är mycket bra. Jag kan också tycka att detta är nog mer än lunch restaurang än en pub eller a la Carte restaurang.
Riktigt god oxfiĺé, men väldigt förvånad över att kocken kryddat den med grillkrydda...Det ska vi be att få slippa nästa gång Mysigt och chosefritt ställe, perfekt för en avslappnad söndagsmiddag med familjen.
Har ätit här många gånger under årens lopp. Alltid god mat väntar. Men idag var det inget särskilt. Beställde grillat fläsk och revben men det var som jag fått en tallrik ned småsten. Det var så hårt att tugga så det gick inte. Fick nöja mig med riset och såsen.
Väldigt snygg servitör tror han heter Fredrik. Asiatiskt utseende och super trevlig. Hade gett honom 10 stjärnor ifall det hade gått. Maten var god, speciellt curry såsen!!
Måste säga äckligaste och den mest smaklösa maten jag har nånsin ätit! Maten hamnade i soptunnan se bild . Jag kan inte hitta något positivt med allt jag beställde, ca 400 kr i onödan eller soptunnan menar jag!
Var där ikväll med en vän. Åt entrecote och potatisgratäng. Köttet var gott men gratängen var inte alls god. Sen servicen var inte bra heller.
Mysigt. Gött att koppla av. Bra service. Trevlig personal. Rekomenderar piccoloMat: 4/5
Blivit bättre efter renoveringen synd med buffén personalen trevlig och hjälpsamMat: 3/5
Trevligt ställe, trevlig personal och maten är god, lite synd att dom slutat med buffé som dom hade innan pandemin, men väldigt fint lunch ställeMat: 4/5
Comment on this business

to add Piccolo Pub Sävedalen map to your website;