facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pickwick Pub

"​Puben som ligger mitt i Nöjeskvarteret Malmborgen. Vi erbjuder er en unik och härlig stämning i engelsk anda. Därtill ett rikt utbud av olika ölsorter på fat och flaska jämte en varierad pubmeny samt snacks. Pickwick erbjuder after work varje dag med bra priser på mat och dryck. Onsdagar håller vi vår berömda Quiz med fina priser. Missa inte att besöka våra andra fantastiska ställen såsom Elysée, Sankt Markus Vinkällare för att sedan dansa vidare på Swing Inn Night Club och Club Privé. Våra gäster kan också reservera en av våra fantastiska våningar för event och konferens."
Address: Malmborgsgatan 5 , Malmö 211 38, AB, SE
Phone: +46 40 23 32 66
City: Malmö
Zip Code: 211 38


Opening Hours

Monday: 16:00-23:30
Tuesday: 16:00-23:30
Wednesday: 16:00-00:30
Thursday: 16:00-00:30
Friday: 15:00-02:00
Saturday: 15:00-02:00
Sunday: 12:00-21:30


related searches: Pickwick pub malmö menu, Pickwick pub malmö photos, Pickwick pub malmö reviews, Syltan Malmö, Ölkaféet Malmö, Shotluckan Malmö, Paddy's malmo, Etage Malmö
Similar places near
Fagans Fagans 193 meter En bra irländsk pub med rätta känslan. Fokus ligger här på öl, whisky och atmosfär. B...
BrewDog BrewDog 236 meter Överlag är vi nöjda med vårat besök. God mat men framförallt stort och bra utbud av ö...
The Bishop Arms The Bishop Arms 245 meter Bra bemötande och väldigt engagerad och duktig personal som verkligen ville ge en den...
Harrys Harrys 272 meter Väldigt trevligt! God mat och roligt med shuffleboard!
Paddy's Paddy's 319 meter Vi åt torsk ej avbildad, gnocchi och räksmörgås. Allt var bra, räksmörgåsen helt fant...
Två Krögare Två Krögare 353 meter Gedigen pu b med bra mat och god musik på lagom nivå, man vill ju kunna prata med var...
Drumbar Drumbar 365 meter Riktigt dålig service Otrevlig personal som inte vill ta diskussionen om olika priser...
The Bishop Arms The Bishop Arms 569 meter Jag tog en råbiff steak tartar. Det var den bästa råbiffen jag någonsin ätit med häst...
Buenos aires 72 Buenos aires 72 1 km Maten var utsökt och servicen mycket bra. Trevlig personal som berättade om köttets b...
Simpan Simpan 1 km Simpan har sett bättre dagar. Jack Vegas- maskiner och Internetdatorer drar ned stämn...
Balthazar Balthazar 1 km Vi drack ökning några drinkar innan vi skulle vidare på annat håll. Miljön är annorlu...
Pub Nobel Pub Nobel 2 km
Beer Ditch Beer Ditch 2 km Ett ställe med mycket bra ölutbud, härlig atmosfär och lite sällskapsspel i en hörna ...
Vagabond Vagabond 3 km Mysigt ställe, generös portion, snabbt att få maten och vi var ett stort sällskap som...
Reviews
En bra bar i Malmö med fin och gammaldags, historisk inredning och i lite mysig stil. Puben ligger centralt och är lätt att hitta. Man kan både åka buss från centralstationen men också gå. Priserna är okej och det är inte så dyrt. Det enda är att det är lite lite platser och kan bli svårt att hitta plats på en fredag eller lördag kväll. Det är bra stämning och trevlig personal. Stolar och bord är bra placerade att man lätt kommer förbi och det blir utrymme mellan borden.
Mysig miljö inomhus. Stort sortiment av olika ölsorter. Lite dyra, men de har trevlig service.
Guinness i världklass. Check the head! Underbar mat saftiga biffar till exempel och omsorgsfull personal i gemytlig atmosfär. Dessutom oftast bra musik. Missa inte.
Väldigt engelsk pub vilket jag gillar. God Guinness och husets vita vin. Trevlig atmosfär.
Trevlig pub med god mat och god öl. Drack två olika Guinness, ljus och mörk. Bra pris på A/W frsm till 19.00.
Var där 20 minuter innan köket stängde, tog en fish and chips, bästa jag ätit på oerhört länge Tjejen tog räkmackan som var helt sanslöst god! Hatten av, Malmös bästa pub?
200g handskalade räkor på en smörgås och fish and chips med oklanderligt tillagad torsk. Väldigt bra mat. Härlig pubmiljö.
Vi var några kompisar som käkade dagens skotte för 98:- vilket var ett riktigt bra pris. Inte precis fine dining men jäkligt gott. Ett plus också för den trevliga personalen.
Kom in ensam, trivdes i den mysiga lokalen med rätt retro känsla. Här kan man sitta själv, tänka över en god öl till bra pris *Aw alla dgr till 19, för att sedan luta sig över till grannbordet för spontan diskussion. Alert personal i baren. Missa inte deras röda Star Opranen på kran, grym. Negativt/ Förslag, höj värmen i lokalen, 17-18 är på gränsen..
Shepherd's pie är det du bör prova här fantastiskt god. Moset är perfekt smaken underbar. Lagom med folk runt 14.00 om man vill äta .
Comment on this business

to add Pickwick Pub map to your website;