facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pilen Cykel

Pilen Cykel

About

Pilens cyklar är robusta och spänstiga, starka och snabba.

Story

Tillverkar cyklar med känsla och stil.



"Pilen är en tillverkare av en praktisk romantisk svenskbyggd cykel för dig som rullar din personliga väg i livet. Cyklarna byggs av ett litet familjeföretag i Gamleby i Tjust härad. Pilens cyklar finns i fem fina grundmodeller. Dessa kan du anpassa i varianter som vi kallar Special där du väljer hur din cykeln ska lackeras och utrustas. Vi bygger speciellt för dig och cykeln levereras pilsnabbt till den återförsäljare som du vill köpa cykeln ifrån. Pilen säljer inte på internet. En cykel är ett fordon som ska monteras och servas av professionella yrkesmänniskor i form av cykelhandlare. Har du ingen återförsäljare i närheten kan du kontakta oss och föreslå en cykelhandlare där du bor, så försöker vi ordna så du kan få en Pilen."
Address: Östra Ringvägen 1, 59430 Gamleby
Phone: +46 493 100 20
City: Gamleby
Zip Code: 59430


Similar places near
Karlsängs gård Karlsängs gård 10 km Väldigt fina hästar
Kalero Byggtjänst Kalero Byggtjänst 10 km Fyllde i webformulär som jag aldrig fått svar på
Feelinghealing/Klärvoajant Healing&TarotVägledning/Djurkommunikation Feelinghealing/Klärvoajant Healing&TarotVägl... 11 km Du är grym Jessie och vill bara tacka för allt du gjort för mig genom åren som gått, ...
Reviews
Otroligt bra service! De skruvade ihop vår beställning för leverans till dagen efter då vi var på genomresa! Kan varm rekommenderas!
Pilen sport med Sram automatnav och skivbroms fram, Schwalbe Kojak på sommaren och Marathon Winter på vintern. Mycket hög kvalitet! Stabil ram och stabila hjul. Förvaras alltid utomhus men inte en rostfläck efter fyra år. Jag pendlar till jobbet året runt Ca 25 km per dag. Det negativa är vikten. Den är tung! Och varför finns den bara i en storlek? Vi människor är olika långa. Sen tycker jag att det är tråkigt att en "svensktillverkad cykel" har en ram från Taiwan.
Vi fick mycket information av en kunnig ägare. Fick se o höra hur en cykel kommer till för mig var det en stark upplevelse. Har inte hört talas om att det fanns en cykelfabrik i Gamleby.
De är helt fantastiska. Att ett så litet företag kan åstadkomma så mycket service och bra cyklar är otroligt! Man får välja exakt den cykel man vill ha, alla tillbehör och utrustning.
Pilencykeln tillhör mitt livs bästa köp. Det finns ett driv och en komfort i denna cykel som jag inte upplevt tidigare. Jag är åretruntcyklist och Pilen funkar bra även vintertid. Ligger stadigt på underlaget även när det är lite snögloppigt. Dessutom är de ju så fruktansvärt snygg!!!
Pilens cykelgabrik gör förbeställda kvalitetscyklar. Standard, sport o numer även lättmetallcyklar med Shimanos elmotorer. Vackra so f...n med tillbehör blaa från klassiska Brooks. De har hemsida. Sök på Pilen cyklar.
Mycket intressant och trevligt bemöta de./Mervetarna
Svensk kvalitet
Översatt av Google Jag har haft en Pilen Lyx Special i en levande orange färg i 5 år nu och den har till och med sovit ute under svenska vintrar och jag har aldrig behövt ta den till butiken. Det är förmodligen en av mina mest omhuldade ägodelar och varje gång jag rider den känner jag att det finns hopp i livet. Original Ive had a Pilen Lyx Special in a vibrant orange color for 5 years now and it has even slept outside during swedish winters and I havent had to take it to the shop ever. Its probably one of my most cherished possessions and each time I ride it I feel there is hope in life.
Översatt av Google Nöjd med Lyx7 i flera år. Snyggt utseende, utmärkt prestanda, lågt underhåll och en mjuk gång på alla underlag. Helt klart en av de bästa allroundspelarna någonsin. Fem stjärnor! Original Happy with the Lyx7 for years. Good looks, excellent performance, low maintenance and a smooth ride on every ground. For sure one of the best allrounders ever. Five stars!
Comment on this business

to add Pilen Cykel map to your website;